reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A ja kolejna wizyte mam 19 listopada nie wiem jak do tego czasu wytrzymam[emoji23]. Liczylam na termin po 11 listopada, ale trudno. Przezyje jakos ten czas oczekiwania.

oj. najgorsze jest to czekanie. pamietam po transferze chod,ilam jak na szpilkach i syczytywalam kiedy beta zacznie sie produkowac i kupilam ten wczesniejs,y test i akurat tego dnia ck juz beta powinna byc ukazsly sie dwie kreski. bardzo lekkie ale byly. teraz pierwsza wizyta i juz chce wiedziec czy wszystko jest ok :)

No to doskakuję jeszcze ja. Termin 10.07 o ciąży dowiedziałam się w zeszły czwartek. :) miło będzie wspierać się do porodu. Któraś już po pierwszej wizycie ?

do wczoraj nic nie czulam oprócz strasznie bolacych piersi. nawet jak leze i sie nie ruz,am. wczoraj wstalam z rana i zaczely sie mdlosci ze nawet kawy nie moglam wypic. juz dzis tez nie pilam thlko wode ze swiezym imbirem. no i skurcze nie w ludkach ale w kolanach co dziwne. ale tak to nic innego
Napiszcie jak u Was na tym etapie. Jakie objawy jak się czujecie.

reklama
hej Natalia,
z objawów to w zasadzie wszystko jak na miesiączkę tylko że bez miesiączki. Co do mdłości to dziewczyny, polecam jeść mało ale często, mnie to bardzo pomaga na mdłości bo robią mi się nie tyle z głodu co ze spadku cukru we krwi. Czasem mam zgage ale jakoś specjalnie nie zwracam uwagi na nią.
Wzięłam się za sprzątanie od rana, dopiero skończyłam. Dogotuje makaron do spagetti i koniec na dziś.
A. jakby któraś czuła, że jej się brzuch spina, to magnez trzeba brać. Ja mam chyba magneb6 czy coś takiego.
:)

Do góry