reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A co do witamin, to w pierwszej ciąży gin mi polecił Matruelle.
Ale ciężko je kupić. I wczoraj kupiłam Centrum Femina Dha.

Ja 6 listopada wg OM ok 7 - 8 tydzień będzie, ale ja myślę ze gdzieś 6 tydzień, napewno będzie juz cos widac bo 28 października robilam bete i byla 2386 a od 1000 juz cos widac termin porodu wyszlo na 29 czerwca Ale jestem na lipcowym forum

Witam się również ja ☺️ nasz termin według kalkulatora to 07.07. Jestem 36 letnia mama. Moja córcia ma 10 lat (W lutym 11), w sierpniu straciłam Aniołka, a w październiku dowiedziałam się o naszym Szczęściu. Jestem pełna obaw, tymczasem jeszcze przed pierwszą wizytą... Ale kiefy patrzę na moje piękne kreski, mocno wierzę że tym razem wszystko musi być dobrze!

bedzie dobrze :) trzymamy kciuki :) ja obecnie tyle sie naczytalam ze tez mam obawy ze cos moze sie stac. ale trzeba byc dobrej mysli :)
Witam się również ja [emoji3526] nasz termin według kalkulatora to 07.07. Jestem 36 letnia mama. Moja córcia ma 10 lat (W lutym 11), w sierpniu straciłam Aniołka, a w październiku dowiedziałam się o naszym Szczęściu. Jestem pełna obaw, tymczasem jeszcze przed pierwszą wizytą... Ale kiefy patrzę na moje piękne kreski, mocno wierzę że tym razem wszystko musi być dobrze!

reklama
Witam się również ja ☺ nasz termin według kalkulatora to 07.07. Jestem 36 letnia mama. Moja córcia ma 10 lat (W lutym 11), w sierpniu straciłam Aniołka, a w październiku dowiedziałam się o naszym Szczęściu. Jestem pełna obaw, tymczasem jeszcze przed pierwszą wizytą... Ale kiefy patrzę na moje piękne kreski, mocno wierzę że tym razem wszystko musi być dobrze!
Uda sie trzymamy kciuki za Nas wszystkie, podobnie mamy mam synusia 9 lat i 36 lat no prawie 37 bo 24 listopada bede miala urodziny pozdrawiam

Do góry