reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Okropnie bolące piersi i ciagle bym coś jadła :D zmęczenie i dużo pije. Brzuch już rzadko pobolewa a i wypryski na buzi zaczęły się nasilać :/ od czasu do czasu zakręci mi się w głowie i na razie tylko tyle. Mam nadzieje ze mdłości mnie nie dopadną :p

Oj ja też mam tasiemca... muszę się pilnować bo do grudnia zamienię się w kulke. Do lipca schudłam 10 kg i w miarę trzymałam wagę a teraz tyje w tempie geometrycznym :(

oo tak mam apetyt ostatnio i non stop biegam do toalety. Nawet w nocy wstaje 2-3 razy co nigdy mi sie nie zdarza

Lili ale siku latasz? czy coś innego?
mnie zawsze suszy więc jestem przyzwyczajona że w nocy wstaje siku

Oj ja też mam tasiemca... muszę się pilnować bo do grudnia zamienię się w kulke. Do lipca schudłam 10 kg i w miarę trzymałam wagę a teraz tyje w tempie geometrycznym :(
Ja już tego nie ogarniam potrafię zjeść normalny posiłek a za godzinę już myśle co by tu przegryźć a to dopiero początek :p

Ja już tego nie ogarniam potrafię zjeść normalny posiłek a za godzinę już myśle co by tu przegryźć a to dopiero początek :p
no ja tak samo. Dlatego teraz sobie nakłada na malutkie talerzyki, bo wiem że za godzinę znowu będę musiała coś zjeść. We czwartek zjadłam normalnej wielkości obiad o 14 i o 17 i myślałam że pekne, ledwo chodziłam, zgaga masakryczna no bo żołądek pełny.... wrrrrrr
dlatego te małe talerze używam, mniej naloze to mniej zjem

W nocy tez wstaje ale zazwyczaj raz rzadko się zdarzy ze dwa. W ciągu dnia tez często odwiedzam toaletę ale tez dużo pije bo tydzień temu miałam zapalenie pęcherza i okropnie to przeszłam

no ja tak samo. Dlatego teraz sobie nakłada na malutkie talerzyki, bo wiem że za godzinę znowu będę musiała coś zjeść. We czwartek zjadłam normalnej wielkości obiad o 14 i o 17 i myślałam że pekne, ledwo chodziłam, zgaga masakryczna no bo żołądek pełny.... wrrrrrr
dlatego te małe talerze używam, mniej naloze to mniej zjem
Muszę tez to wypróbować :p nie chciałabym już w pierwszym trymestrze mieć +10 kg

reklama
ooo zapalenie pecherza w ciąży.... współczuję.
Dlatego ja się zastanawiam czy chodzić do pracy czy załatwić zwolnienie od rodzinnej. Pracuje w call center, zapalenie krtani i gardła u mnie jest na porządku dziennym, i zawsze muszę brać antybiotyki. No teraz się rozchorowal to ja sobie nie wyobrażam, tego kaszlu :o

Do góry