reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Byłam na wizycie (32+0) mała wazy 1970g ale jeszcze się nie odwróciła. Jak nie odwróci się do następnej wizyty 25.06 to lekarz będzie ustalał termin cc 😔 i jeszcze ten cukier mi skoczył i mam iść do diabetologa a jak nie dostane się w przeciągu tygodnia to położy mnie do szpitala i tam to sprawdza. Teraz mam dola i będę się tym martwić 😭
jeszcze wyszły jakieś bakterie w moczu i mam powtórzyć za tydzień i wysłać lekarzowi

Ostatnia edycja:
reklama
Bakteriami się nie przejmuj. Pamiętaj żeby sie przed sikaniem podmyć płynem. Co do reszty, to czytałam ostatnio żeby dużo spacerować i robić takie specjalne ćwiczenia zachęcające dziecko do obrotu ( w necie są), poza tym cc to nie tragedia:), a jak się z diabetologiem nie uda, to w szpitalu też na pewno długo Cie nie bedą trzymać. Głowa do góry, dobrze będzie:)

Bakteriami się nie przejmuj. Pamiętaj żeby sie przed sikaniem podmyć płynem. Co do reszty, to czytałam ostatnio żeby dużo spacerować i robić takie specjalne ćwiczenia zachęcające dziecko do obrotu ( w necie są), poza tym cc to nie tragedia:), a jak się z diabetologiem nie uda, to w szpitalu też na pewno długo Cie nie bedą trzymać. Głowa do góry, dobrze będzie:)

jutro będę dzwonić do przychodni po skierowanie i akurat lekarka która przyjmuje ogólnie to jest tez diabetologiem to może przy okazji już coś mi powie. Dziwnie tak bo podobno nie ma wizyt tylko lekarz dzwoni. Lekarka która moj lekarz prowadzący polecił ma termin na 15.07 to już raczej mi się wtedy nie przyda heh

jutro będę dzwonić do przychodni po skierowanie i akurat lekarka która przyjmuje ogólnie to jest tez diabetologiem to może przy okazji już coś mi powie. Dziwnie tak bo podobno nie ma wizyt tylko lekarz dzwoni. Lekarka która moj lekarz prowadzący polecił ma termin na 15.07 to już raczej mi się wtedy nie przyda heh
A jak pytałaś o termin to mówiłaś że jesteś w ciąży? Dla ciężarnych chyba muszą znaleźć miejsce w ciągu najbliższych 2 tyg... O ile się nie mylę bo z tego nigdy nie korzystałam

A jak pytałaś o termin to mówiłaś że jesteś w ciąży? Dla ciężarnych chyba muszą znaleźć miejsce w ciągu najbliższych 2 tyg... O ile się nie mylę bo z tego nigdy nie korzystałam

no właśnie po telefonie na to wpadłam ze mogłam powiedzieć a ze byłam ogólnie zła tym wszystkim to mi wyleciało z głowy. Jutro jak będę dzwonić po skierowanie to jej powiem bo jest internista diabetologiem. Z tego co wiem to dalej nie ma wizyt tylko dzwonią lekarze. Wiec jestem ciekawa jak to się odbędzie

Mi się zdaje, że u mnie leciutki tylko, wyprałam i wyprasowałam rzeczy, łóżeczko zrobione i wszystko wyczyszczone, czeka pod foliami itd. na młodego ale to głównie z rozsądku bo teraz to mi się też nic nie chce 😂 w gościnnym wyciągnęłam torbę do szpitala i tak pakuję już od początku tygodnia, wyciągnęłam ją i się wietrzy, rzeczy kładę powolutku obok na kanapie ale jak krew z nosa to mi idzie 😁

reklama
Do góry