reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja sobie tak wczorajszy dzień tłumaczyłam... Przeraża mnie to zastanawianie i zadręczanie do końca ciąży.. Człowiek tylko się wsłuchuje i zaraz panika.. A to jeszcze chwila nam została 🤦🏻‍♀️
ja dostałam monitor pulsu i powiem Wam, ze w takich sytuacjach napawa mnie spokojem, wczeniej myślałam, ze to trochę zabawka, ale używamy go bardzo rzadko tylko jak się właśnie martwię, że mała długo nie daj znać o sobie, bardzo się z niego cieszę

reklama
Ja w ostatnich dniach też mam jakiś kryzys. Wróciły mdłości, nie mam na nic siły a w nocy nie mogę spać bo mam takie skurcze i drętwienie nóg nawet mój mąż mówi, że z dnia na dzień widać jak się źle czuje i wyglądam na chorą. Słabo jak będzie tak do końca bo czeka mnie jeszcze przeprowadzka i mam 2 dzieci do ogarnięcia 😬 oby to było przejściowe 🙂

też mi ręce drętwieją, do tego na prawym boku nie pośpię, bo kręgosłup mam krzywy trochę na prawo i mnie z prawej pod żebrami bardzo boli. Na plecach to się sama budzę swoim chrapaniem :p , na bokach drętwieniem żebrami i sikaniem jeszcze, więc takie to spanie...
mi się też pojawił silny ból z prawej strony żeber, szczególnie jak siedzę, wybrałam się w podróż autem i powiem Wam, ze myślałam, ze będę płakać, tylko przy leżeniu na plasko przechodzi, nie wiem czy to od kręgosłupa, czy mięsień jakiś, czy mała mnie tam kopie

i Jeszcze pytanie do Mam, jak ogarniacie malucha w nocy, najpierw karmicie a potem przewijacie, czy najpierw przewijacie i po karmieniu do łóżeczka od razu?

reklama
Do góry