Hania będzie mamą
Fanka BB :)
Ja też mam maltanDziewczyny a jakie kupujecie krem/maść na brodawki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam maltanDziewczyny a jakie kupujecie krem/maść na brodawki ?
ja mam lanolinę,Dziewczyny a jakie kupujecie krem/maść na brodawki ?
Na którą masz? Daj koniecznie znać po i trzymam kciuki!U nas dziś wizyta. Z jednej strony nie mogę się doczekać, ale z drugiej boję się tej wizyty.
Lekarka mówiła, że jak spotkamy się na etapie, kiedy urodziła Pani starszego Syna, to nawet jak wszystko będzie ok, to położy mnie do szpitala na obserwacje, żeby nie było powtórki z rozrywki.
Wiadomo, że jak coś będzie nie tak, to człowiek na rzęsach stanie i pójdzie do szpitala, ale jak będzie wszystko ok, to wolałabym wybić lekarce ten pomysł z głowy, bo na czas pobytu, nie miałabym co z Synem zrobić - w sensie nie mam dla niego za bardzo opieki.
Także u nas taki trochę 'sądny dzień'
15.10 [emoji106]Na którą masz? Daj koniecznie znać po i trzymam kciuki! [emoji110]
Może po prostu dzidzia zmieniła pozycję, ale to jeszcze nie oznacza, że jest już gotowa do porodu... Ogólnie niby piszą, że jak brzuch się obniża to może oznaczać, że do porodu dojdzie za kilka tygodni, ale tak naprawdę są trzy zwiastuny zarówno porodu, jak i wcześniejszego porodu: odejście czopa śluzowego, odejście lub sączenie wód płodowych i skurcze.Obniżył mi się dziś brzuch, trochę się martwię, w środę miałam wizytę i wszystko było ok, ale to jednak trochę wcześnie, dziś u nas 31+5
A w którym tygodniu urodziłaś starszaka?U nas dziś wizyta. Z jednej strony nie mogę się doczekać, ale z drugiej boję się tej wizyty.
Lekarka mówiła, że jak spotkamy się na etapie, kiedy urodziła Pani starszego Syna, to nawet jak wszystko będzie ok, to położy mnie do szpitala na obserwacje, żeby nie było powtórki z rozrywki.
Wiadomo, że jak coś będzie nie tak, to człowiek na rzęsach stanie i pójdzie do szpitala, ale jak będzie wszystko ok, to wolałabym wybić lekarce ten pomysł z głowy, bo na czas pobytu, nie miałabym co z Synem zrobić - w sensie nie mam dla niego za bardzo opieki.
Także u nas taki trochę 'sądny dzień'