reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
No ok. Dołączam dwa. W maskach i z kocyka 😁
Boże mam nadzieje ze nikt obcy się tu nie zjawi i ich nie zabierze w niedobrym celu (nie wiem skąd ta schiza) niestety moje nadprogramowe 25kg widoczne megaaaa.
P. S mówiłam ze mam ogromny brzuch 😁
Jest mnóstwo cudnych ujęć, te wybrałam żeby być odrobinę incognito 😉
Bardzo ładnie 😊 Tych 25kg nawet jak przybyło to w ogóle nie widać. Ja też już dostałam online. Szybko.

Przecież od razu łóżeczka nie potrzebujesz i tak maleństwo będzie spało z Wami na poczatku. Ja chcialam już kupić bo muszę naklejki na ścianę przykleić więc muszę mieć podgląd na rozkład i wysokości na ścianie 😉

Kupiłam Noble Cot 120x60 białe.

wstępny plan był taki żeby mała spała w łóżeczku, bo ono będzie zaraz obok naszego łóżka. Ale tak podejrzewam ze wyląduje obok mnie 🙈 ale wtedy to pewnie zdecyduje o kupnie dostawki. Będę czula się pewniej

ponowię pytane bo nikt się nie odezwał, myślałyście o bankowaniu krwi pępowinowej? mi wiedzy brakuje na ten temat

na stronie polskiego banku komórek macierzystych są dostępne darmowe webinaria i wtedy mówią o bankowaniu krwi, później jeszcze dzwonią zewentualnymi pytaniami

na stronie polskiego banku komórek macierzystych są dostępne darmowe webinaria i wtedy mówią o bankowaniu krwi, później jeszcze dzwonią zewentualnymi pytaniami
Zaznajomiłam się z tematem, ale jakoś nie wierzę w to, że w razie "W" otrzymam własną krew pępowinową. Za dużo dzieje się w świecie dzisiaj. Q... i te sprawy..

My sobie odpuściliśmy bankowanie krwi pępowinowej. Dlatego, chociaż widziałam post, nie odpisywałam na niego, bo nie mam nic ciekawego do napisania w tej sprawie.

Screenshot_20200515_112630_com.android.gallery3d.jpg
Screenshot_20200515_112539_com.android.gallery3d.jpg
Screenshot_20200515_112523_com.android.gallery3d.jpg

Za duże były żeby wstawić więc zrobiłam screen 😊

reklama
ponowię pytane bo nikt się nie odezwał, myślałyście o bankowaniu krwi pępowinowej? mi wiedzy brakuje na ten temat
Ja wiem ze nie będę tego robić. Głównie ze względu na brak tak naprawdę zasadności, i trochę według mnie strata pieniędzy dla.inwestowania w coś co absolutnie może nie zdać egzaminu.

Do góry