reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
No ok. Dołączam dwa. W maskach i z kocyka 😁
Boże mam nadzieje ze nikt obcy się tu nie zjawi i ich nie zabierze w niedobrym celu (nie wiem skąd ta schiza) niestety moje nadprogramowe 25kg widoczne megaaaa.
P. S mówiłam ze mam ogromny brzuch 😁
Jest mnóstwo cudnych ujęć, te wybrałam żeby być odrobinę incognito 😉
Bardzo ładnie 😊 Tych 25kg nawet jak przybyło to w ogóle nie widać. Ja też już dostałam online. Szybko.

Przecież od razu łóżeczka nie potrzebujesz i tak maleństwo będzie spało z Wami na poczatku. Ja chcialam już kupić bo muszę naklejki na ścianę przykleić więc muszę mieć podgląd na rozkład i wysokości na ścianie 😉

Kupiłam Noble Cot 120x60 białe.

wstępny plan był taki żeby mała spała w łóżeczku, bo ono będzie zaraz obok naszego łóżka. Ale tak podejrzewam ze wyląduje obok mnie 🙈 ale wtedy to pewnie zdecyduje o kupnie dostawki. Będę czula się pewniej

ponowię pytane bo nikt się nie odezwał, myślałyście o bankowaniu krwi pępowinowej? mi wiedzy brakuje na ten temat

na stronie polskiego banku komórek macierzystych są dostępne darmowe webinaria i wtedy mówią o bankowaniu krwi, później jeszcze dzwonią zewentualnymi pytaniami

na stronie polskiego banku komórek macierzystych są dostępne darmowe webinaria i wtedy mówią o bankowaniu krwi, później jeszcze dzwonią zewentualnymi pytaniami
Zaznajomiłam się z tematem, ale jakoś nie wierzę w to, że w razie "W" otrzymam własną krew pępowinową. Za dużo dzieje się w świecie dzisiaj. Q... i te sprawy..

My sobie odpuściliśmy bankowanie krwi pępowinowej. Dlatego, chociaż widziałam post, nie odpisywałam na niego, bo nie mam nic ciekawego do napisania w tej sprawie.

Screenshot_20200515_112630_com.android.gallery3d.jpg
Screenshot_20200515_112539_com.android.gallery3d.jpg
Screenshot_20200515_112523_com.android.gallery3d.jpg

Za duże były żeby wstawić więc zrobiłam screen 😊

reklama
ponowię pytane bo nikt się nie odezwał, myślałyście o bankowaniu krwi pępowinowej? mi wiedzy brakuje na ten temat
Ja wiem ze nie będę tego robić. Głównie ze względu na brak tak naprawdę zasadności, i trochę według mnie strata pieniędzy dla.inwestowania w coś co absolutnie może nie zdać egzaminu.

Do góry