Hania będzie mamą
Fanka BB :)
Dziewczyny, Woodies uzupełniło zapasy.
Ja już po zakupach
Ja już po zakupach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, Woodies uzupełniło zapasy.
Ja już po zakupach
Przecież od razu łóżeczka nie potrzebujesz i tak maleństwo będzie spało z Wami na poczatku. Ja chcialam już kupić bo muszę naklejki na ścianę przykleić więc muszę mieć podgląd na rozkład i wysokości na ścianieNa jaki model się zdecydowałaś ? Ja czekam na modern cot, niestety jeszcze miesiąc. Termin mam na koniec lipca to stosunkowo jest jeszcze czas. Ale pomimo dalej trwających remontów w domu to chciałabym je już mieć chociaż w kartonie
Ja tu chciałam kupić piżamę do porodu, a położna mi mówi że dają w szpitalu i nie mam kupować. Ja biorę 3, ale przy dłuższym pobycie wzięłabym 5. Na zapas, na zapasDziewczyny ile koszul bierzecie na oddział oprócz tej porodowej, ja ze względu na konflikt serologiczny obawiam się dłuższego pobytu i nie wiem czy zaplanowane 3 mi wystarczą
ja 3 już mam kupione i czwartą do porodu, u mnie w szpitalu z tego co wiem nic nie dają, nie wiem, bo przecież szkołę rodzenia odwołali... więc wolę się przygotować, zamierzam tych koszul później używać w domu, żeby w nocy uniknąć zbędnych wyczynów więc mam nadzieję się nie zmarnują, pomyślałąm, ze może popakuję je w osobne foliowe torebki i jak nie będę używać to może części prania po powrocie do domu uniknęJa tu chciałam kupić piżamę do porodu, a położna mi mówi że dają w szpitalu i nie mam kupować. Ja biorę 3, ale przy dłuższym pobycie wzięłabym 5. Na zapas, na zapas
Koszula do porodu raczej pójdzie na straty...ja 3 już mam kupione i czwartą do porodu, u mnie w szpitalu z tego co wiem nic nie dają, nie wiem, bo przecież szkołę rodzenia odwołali... więc wolę się przygotować, zamierzam tych koszul później używać w domu, żeby w nocy uniknąć zbędnych wyczynów więc mam nadzieję się nie zmarnują, pomyślałąm, ze może popakuję je w osobne foliowe torebki i jak nie będę używać to może części prania po powrocie do domu uniknę
Ja też zapakowalam 3 sztuki.Dziewczyny ile koszul bierzecie na oddział oprócz tej porodowej, ja ze względu na konflikt serologiczny obawiam się dłuższego pobytu i nie wiem czy zaplanowane 3 mi wystarczą
moja siostra do dwóch porodów używała tej samej koszuli i ma ją do dziś, więc oczywiśce trzeba się nastawić na stratę, ale nie koniecznie musi nastąpić ona małą jasno niebieską, ja na wszelki wypadek kupiłam granatowąKoszula do porodu raczej pójdzie na straty...