reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Na jaki model się zdecydowałaś ? Ja czekam na modern cot, niestety jeszcze miesiąc. Termin mam na koniec lipca to stosunkowo jest jeszcze czas. Ale pomimo dalej trwających remontów w domu to chciałabym je już mieć chociaż w kartonie 😄
Przecież od razu łóżeczka nie potrzebujesz i tak maleństwo będzie spało z Wami na poczatku. Ja chcialam już kupić bo muszę naklejki na ścianę przykleić więc muszę mieć podgląd na rozkład i wysokości na ścianie 😉

Kupiłam Noble Cot 120x60 białe.

Dziewczyny ile koszul bierzecie na oddział oprócz tej porodowej, ja ze względu na konflikt serologiczny obawiam się dłuższego pobytu i nie wiem czy zaplanowane 3 mi wystarczą

Dziewczyny ile koszul bierzecie na oddział oprócz tej porodowej, ja ze względu na konflikt serologiczny obawiam się dłuższego pobytu i nie wiem czy zaplanowane 3 mi wystarczą
Ja tu chciałam kupić piżamę do porodu, a położna mi mówi że dają w szpitalu i nie mam kupować. Ja biorę 3, ale przy dłuższym pobycie wzięłabym 5. Na zapas, na zapas 👍😁

Ja tu chciałam kupić piżamę do porodu, a położna mi mówi że dają w szpitalu i nie mam kupować. Ja biorę 3, ale przy dłuższym pobycie wzięłabym 5. Na zapas, na zapas 👍😁
ja 3 już mam kupione i czwartą do porodu, u mnie w szpitalu z tego co wiem nic nie dają, nie wiem, bo przecież szkołę rodzenia odwołali... więc wolę się przygotować, zamierzam tych koszul później używać w domu, żeby w nocy uniknąć zbędnych wyczynów :) więc mam nadzieję się nie zmarnują, pomyślałąm, ze może popakuję je w osobne foliowe torebki i jak nie będę używać to może części prania po powrocie do domu uniknę

ja 3 już mam kupione i czwartą do porodu, u mnie w szpitalu z tego co wiem nic nie dają, nie wiem, bo przecież szkołę rodzenia odwołali... więc wolę się przygotować, zamierzam tych koszul później używać w domu, żeby w nocy uniknąć zbędnych wyczynów :) więc mam nadzieję się nie zmarnują, pomyślałąm, ze może popakuję je w osobne foliowe torebki i jak nie będę używać to może części prania po powrocie do domu uniknę
Koszula do porodu raczej pójdzie na straty...

reklama
Do góry