reklama
niunia2324
Fanka BB :)
Wizyta kontrolna, Kluseczek ma z dzisiejszych pomiarów 2, 5 kg. (I teraz mam zagwozdke, który pomiar był błędny bo ten sprzed 4 tyg. byl 2350 na tym samym sprzęcie) dr zadowolony z pomiarów glukozy, ale mimo to prawdopodobnie (czeka jeszcze na decyzje diabetologa) w 38 tyg.będę skierowana do szpitala. No dziewczyny, ostatnia prosta przede mną, 34 tydzień skończony
Hania będzie mamą
Wow @niunia2324 dlaczego przeoczyłam to że jesteś już bliżej niż dalej? I ty się martwisz kilogramami??? Ja tu ciężarówką jestem a jeszcze 10 tygodni przede mnąWizyta kontrolna, Kluseczek ma z dzisiejszych pomiarów 2, 5 kg. (I teraz mam zagwozdke, który pomiar był błędny bo ten sprzed 4 tyg. byl 2350 na tym samym sprzęcie) dr zadowolony z pomiarów glukozy, ale mimo to prawdopodobnie (czeka jeszcze na decyzje diabetologa) w 38 tyg.będę skierowana do szpitala. No dziewczyny, ostatnia prosta przede mną, 34 tydzień skończony
Trzymam kciuki za Was
każdy pomiar ma swój +- . Ja ostatnio przy wadze 1405g miałam +- 205g. Może u Ciebie wcześniej trochę za dużo podali, teraz trochę za mało i tak Ci się wydaje, ze mała różnica. Ale to już nie aż takie ważne.Wizyta kontrolna, Kluseczek ma z dzisiejszych pomiarów 2, 5 kg. (I teraz mam zagwozdke, który pomiar był błędny bo ten sprzed 4 tyg. byl 2350 na tym samym sprzęcie) dr zadowolony z pomiarów glukozy, ale mimo to prawdopodobnie (czeka jeszcze na decyzje diabetologa) w 38 tyg.będę skierowana do szpitala. No dziewczyny, ostatnia prosta przede mną, 34 tydzień skończony
Zaznajomiłam się z tematem, ale jakoś nie wierzę w to, że w razie "W" otrzymam własną krew pępowinową. Za dużo dzieje się w świecie dzisiaj. Q... i te sprawy..
tez słyszałam ze to bujda i wyciąganie niezłej kasy
Pralinka2020
słyszałam, że to forma reklamy i brakuje mi kontrargumentówna stronie polskiego banku komórek macierzystych są dostępne darmowe webinaria i wtedy mówią o bankowaniu krwi, później jeszcze dzwonią zewentualnymi pytaniami
Natalia198777
Dziewczyny pochwalcie się datami porodów , płcią i imieniem. U mnie 2.07 chłopiec imię Liam. Kto następny?
Pralinka2020
ale ładne imię!Dziewczyny pochwalcie się datami porodów , płcią i imieniem. U mnie 2.07 chłopiec imię Liam. Kto następny?
Pralinka2020
u nas 26 lipca dziewczynka, jeszcze imienia nie wybraliśmy
reklama