Ja kupuję chustę... I sama się nauczę wiązać. Jest sporo filmików na YouTube, myślę, że można się tego nauczyć samemu
ja kupuję taką marki Piccolorganics i tam jest nawet na zdjęciu pokazane jak ją zawiązać, myślę , że nie będzie tak źle.
Z wyprawką polecam zacząć już coś działać porządnie, bo pojawia się w tym czasach nowy problem: wydłużony czas dostawy w sklepach internetowych i coraz mniej towaru dostępnego online w niektórych sklepach. W H&M i C&A hiszpańskich prawie nie ma rozmiarów wielu ubranek dla dzieci, w aptece Dbam o zdrowie też brakuje wielu kosmetyków... Nie wiem, czy też zwróciłyście na takie coś uwagę.
Co do dolegliwości, to ja jestem na półmetku siódmego miesiaca i tak jak do tej pory przechodziłam go tak jak drugi trymestr, tak dzisiejsza noc dała mi tak popalić
nie mogłam bardzo długo zasnąć, bo mi się mały wiercił strasznie, brzuch stawiał, chodziłam co 5 minut do łazienki i na własne oczy zobaczyłam jak mi brzuch z minuty na minutę wywaliło do przodu :O dziś z rana już wydaje się być znów mniejszy, bo wczoraj to był taki balon...
Jak już w końcu zasnęłam, to się obudziłam po kilku godzinach i znowu klapa - teraz muszę spać ciągle w takiej samej pozycji, na lewym boku ale z kręgosłupem lekko wygiętym w tył, bo jak tylko chcę go wyprostować, to mnie tak rwie w boku, że masakra
no i ogólnie czuję, że mi ten brzuch tak ciąży, mięśnie się napinają, boli kręgosłup... Ciekawe, czy tak już zostanie do końca, bo szczerze mówiąc do tej pory calkiem dobrze znosiłam ciążę.