reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej dziewczyny,
Ja mam tu małe zawirowania i jestem dużo rzadziej ale dziś byłam na wizycie Leoś waży już 870g, nawet ładnie pokazał stópkę, to Pani powiedziała, że stópka ma 5 cm hehehe :) także ogólnie ok.
Od wtorku remont całego mieszkania, więc dostęp do neta może być utrudniony. :)
ŚCISKAM WAS :*
powodzenia!

reklama
czy któraś z Wa ma konflikt serologiczny? 28 tygodniu mam robić jakiś zastrzyk, ale ponoć niektórzy przyjmują dopiero po porodzie w szpitalu, któraś z Was robiła w trakcie ciąży może? interesuje mnie głównie, czy da się zrobić to na NFZ, bo enel med nie refunduje i kosztuje u nich 500 zł...

moja wyprawka codziennie do mnie puka :) dziś przyszły pieluszki tetrowe z lullalove i szczotka do masowania główki też od nich i pieluszka bambusowa z mylily dla sprawdzenia marki, jest najmilsza ze wszystkih, uwielbiam ją! (tak się chwwalę, bo ostatnio wyprawka pochłania mnie bez reszty, albo to kwarantanna, albo zaczynam świrować :) dziś namówiłam męża, żeby komodę złożył dla małej, żebym mogła zacząć to wszytsko gdzieś składować :) już leżą po podłodze rozłożone rzeczy z apteki gemini i robią okropny bałagan, ale też mam radochę jak na święta :)

Hej dziewczyny,
Ja mam tu małe zawirowania i jestem dużo rzadziej ale dziś byłam na wizycie Leoś waży już 870g, nawet ładnie pokazał stópkę, to Pani powiedziała, że stópka ma 5 cm hehehe :) także ogólnie ok.
Od wtorku remont całego mieszkania, więc dostęp do neta może być utrudniony. :)
ŚCISKAM WAS :*
A w którym jesteś tygodniu?

moja wyprawka codziennie do mnie puka :) dziś przyszły pieluszki tetrowe z lullalove i szczotka do masowania główki też od nich i pieluszka bambusowa z mylily dla sprawdzenia marki, jest najmilsza ze wszystkih, uwielbiam ją! (tak się chwwalę, bo ostatnio wyprawka pochłania mnie bez reszty, albo to kwarantanna, albo zaczynam świrować :) dziś namówiłam męża, żeby komodę złożył dla małej, żebym mogła zacząć to wszytsko gdzieś składować :) już leżą po podłodze rozłożone rzeczy z apteki gemini i robią okropny bałagan, ale też mam radochę jak na święta :)
Zawstydzasz mnie kobieto 🙈mam tyły, takie, że już szopinguję ostatnio. Chociaż wiem że jeszcze paczka do mnie leci od siory z USA więc jeszcze się wstrzymuje z kupowaniem. Poza tym zamówiłam kocyk i otulacz, a mama mi powiedziała że udziergała właśnie dla Małej jeszcze 2 🙈. Moja rodzina jest postrzelona, więc za chwilę może się okazać że z niczego to mam tyle, że się nie pomieszczę. Dzisiaj kupiłam książkę Heidi Murkoff, używaną z OLX a dziewczyna dała mi jeszcze 2 butelki nówki Lovi i Avent 🤦‍♀️

czy któraś z Wa ma konflikt serologiczny? 28 tygodniu mam robić jakiś zastrzyk, ale ponoć niektórzy przyjmują dopiero po porodzie w szpitalu, któraś z Was robiła w trakcie ciąży może? interesuje mnie głównie, czy da się zrobić to na NFZ, bo enel med nie refunduje i kosztuje u nich 500 zł...
Ja jestem z konfliktu, także po pierwsze nic się nie martw, a po drugie to trzymałabym się zaleceń Twojego lekarza, bo pewnie nie każda musi, ale zależy wszystko od Twoich wyników.

reklama
Do góry