reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej dziewczyny,
Ja mam tu małe zawirowania i jestem dużo rzadziej ale dziś byłam na wizycie Leoś waży już 870g, nawet ładnie pokazał stópkę, to Pani powiedziała, że stópka ma 5 cm hehehe :) także ogólnie ok.
Od wtorku remont całego mieszkania, więc dostęp do neta może być utrudniony. :)
ŚCISKAM WAS :*
powodzenia!

reklama
czy któraś z Wa ma konflikt serologiczny? 28 tygodniu mam robić jakiś zastrzyk, ale ponoć niektórzy przyjmują dopiero po porodzie w szpitalu, któraś z Was robiła w trakcie ciąży może? interesuje mnie głównie, czy da się zrobić to na NFZ, bo enel med nie refunduje i kosztuje u nich 500 zł...

moja wyprawka codziennie do mnie puka :) dziś przyszły pieluszki tetrowe z lullalove i szczotka do masowania główki też od nich i pieluszka bambusowa z mylily dla sprawdzenia marki, jest najmilsza ze wszystkih, uwielbiam ją! (tak się chwwalę, bo ostatnio wyprawka pochłania mnie bez reszty, albo to kwarantanna, albo zaczynam świrować :) dziś namówiłam męża, żeby komodę złożył dla małej, żebym mogła zacząć to wszytsko gdzieś składować :) już leżą po podłodze rozłożone rzeczy z apteki gemini i robią okropny bałagan, ale też mam radochę jak na święta :)

Hej dziewczyny,
Ja mam tu małe zawirowania i jestem dużo rzadziej ale dziś byłam na wizycie Leoś waży już 870g, nawet ładnie pokazał stópkę, to Pani powiedziała, że stópka ma 5 cm hehehe :) także ogólnie ok.
Od wtorku remont całego mieszkania, więc dostęp do neta może być utrudniony. :)
ŚCISKAM WAS :*
A w którym jesteś tygodniu?

moja wyprawka codziennie do mnie puka :) dziś przyszły pieluszki tetrowe z lullalove i szczotka do masowania główki też od nich i pieluszka bambusowa z mylily dla sprawdzenia marki, jest najmilsza ze wszystkih, uwielbiam ją! (tak się chwwalę, bo ostatnio wyprawka pochłania mnie bez reszty, albo to kwarantanna, albo zaczynam świrować :) dziś namówiłam męża, żeby komodę złożył dla małej, żebym mogła zacząć to wszytsko gdzieś składować :) już leżą po podłodze rozłożone rzeczy z apteki gemini i robią okropny bałagan, ale też mam radochę jak na święta :)
Zawstydzasz mnie kobieto 🙈mam tyły, takie, że już szopinguję ostatnio. Chociaż wiem że jeszcze paczka do mnie leci od siory z USA więc jeszcze się wstrzymuje z kupowaniem. Poza tym zamówiłam kocyk i otulacz, a mama mi powiedziała że udziergała właśnie dla Małej jeszcze 2 🙈. Moja rodzina jest postrzelona, więc za chwilę może się okazać że z niczego to mam tyle, że się nie pomieszczę. Dzisiaj kupiłam książkę Heidi Murkoff, używaną z OLX a dziewczyna dała mi jeszcze 2 butelki nówki Lovi i Avent 🤦‍♀️

czy któraś z Wa ma konflikt serologiczny? 28 tygodniu mam robić jakiś zastrzyk, ale ponoć niektórzy przyjmują dopiero po porodzie w szpitalu, któraś z Was robiła w trakcie ciąży może? interesuje mnie głównie, czy da się zrobić to na NFZ, bo enel med nie refunduje i kosztuje u nich 500 zł...
Ja jestem z konfliktu, także po pierwsze nic się nie martw, a po drugie to trzymałabym się zaleceń Twojego lekarza, bo pewnie nie każda musi, ale zależy wszystko od Twoich wyników.

reklama
Do góry