Nie mogę się doczekać końcówki lutego, żeby już wiedzieć. Akurat w sklepach super wyprzedaże, ciuszki w fajnych cenach i kupuje narazie unisexowe haha, w białych kolorach, żółtych, zielonych...Ja miałam identycznie. Na prenatalnych w 13 tygodniu lekarz powiedział że raczej chlopiec..w 16 tygodniu stwierdził że dziewczynka, i wczoraj w 20 tyg. Potwierdził to nadal. Także chyba będzie girl
reklama
Maria_0701
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny,
Chciałabym do Was dołączyć, ponieważ też mam termin na pierwszy tydzień lipca
Mam 28 lat, ciąża pierwsza, w tym momencie mam 19 tyg. 2 dni
Najprawdopodobniej czekamy na Synka, na USG Pan lekarz go pokazał (chociaż w 11 tyg. lekarz powiedział, że 70% dziewczynka).
Serdecznie pozdrawiam Was i Wasze Maleństwa
Najprawdopodobniej czekamy na Synka, na USG Pan lekarz go pokazał (chociaż w 11 tyg. lekarz powiedział, że 70% dziewczynka).
To się często zdarza moja lekarka na prenatalnych nie odezwała się ani słowem na temat płci. Na tym etapie po prostu bardzo łatwo o pomyłkęCześć dziewczyny, również chciałam do Was dołączyć ❤
Jestem aktualnie w 16 tc, termin mamy na 27 lipca.
Chciałam zapytać, czybktoras z Was miała sytuację, że lekarz pomylił się co do płci?
W styczniu mieliśmy badania prenatalne na których lekarz stwierdził, że na pewno chłopiec, po około 2 tygodniach miałam wizytę u lekarza, który prowadzi mi ciąże i ten na usg stwierdził, ze to za wcześnie jeszcze, ale on raczej widzi dziewczynkę. Następna wizyta 28 lutego, oby się maluszek pokazał, bo póki co nóżki ścisniete i za nic nie chce ujawnić się haha.
Właśnie mój lekarz prowadzący był bardzo zdziwiony, że na prenatalnym mi już płeć powiedzieli, natomiast na moją prośbę obejrzał bąbelka i obstawił dziewczynkę, ale zaznaczając żebym się nie nastawiala na te płeć póki co.To się często zdarza moja lekarka na prenatalnych nie odezwała się ani słowem na temat płci. Na tym etapie po prostu bardzo łatwo o pomyłkę
Ach czyli te pomyłki na początku co do płci widzę, że dosyć powszechneCześć Dziewczyny,
Ale co tu dużo mówić 11 tygodni to tak wcześnie na obstawianie płci, u mnie zresztą też.
Gratuluję chłopca
Wiadomo, że najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, ale po cichu liczę na chłopca też
Paulina.zen
Ale tu dużo nowych mam [emoji173]️
Nam na prenatalnych nie chciał powiedzieć nic a nic. Ale we wtorek potwierdził nam 10000 % chlopaka[emoji7]
To moja trzecia ciaza, dwie już dziewczynki mam w domu wiec chłopak teraz to będzie mega wyzwanie [emoji23]
Serio obawiam się wszystkiego. Z dziewczynka nie miałabym ani takich obaw ani dylematów a chłopiec to u mnie nowość . Boje się nawet ze poród przez to będzie ciężki
Nam na prenatalnych nie chciał powiedzieć nic a nic. Ale we wtorek potwierdził nam 10000 % chlopaka[emoji7]
To moja trzecia ciaza, dwie już dziewczynki mam w domu wiec chłopak teraz to będzie mega wyzwanie [emoji23]
Serio obawiam się wszystkiego. Z dziewczynka nie miałabym ani takich obaw ani dylematów a chłopiec to u mnie nowość . Boje się nawet ze poród przez to będzie ciężki
Maria_0701
Ach czyli te pomyłki na początku co do płci widzę, że dosyć powszechne
Ale co tu dużo mówić 11 tygodni to tak wcześnie na obstawianie płci, u mnie zresztą też.
Gratuluję chłopca
Wiadomo, że najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, ale po cichu liczę na chłopca też
Dzięki!!!
Dokładnie! Dla nas też płeć nie jest najważniejszym, głównym jest zdrowie dziecka
Chociaż mąż po cichu też liczy na Synka
niunia2324
Hej wszystkim
A wybrałyście juz imiona? pochwalcie się
U nas będzie Konstanty
U nas będzie Konstanty
wiola0904
u nas jesli dziewczynka to Blanka a jesli chlopczyk to Karol za tydzien mam usg wiec mam nadzieje, ze w koncu mi powie pani ginekologHej wszystkim
U nas będzie Konstanty
reklama
niunia2324
Trzymam kciuki zatem, aby bąbel był "otwarty" na badanieu nas jesli dziewczynka to Blanka a jesli chlopczyk to Karol za tydzien mam usg wiec mam nadzieje, ze w koncu mi powie pani ginekolog