reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Cześć dziewczyny,
Postanowiłam do Was dołączyć, ponieważ też mam termin na 15 lipca. Mam 32 lata i zostanę mamą po raz trzeci 😅 Mam córkę prawie 7 lat i synka, który właśnie skończył roczek. Niespodziewalam się, że będę mamą trójki dzieci bo nie planowaliśmy z mężem ale teraz bardzo się cieszymy. Miałam wrócić do pracy w tym roku w marcu no ale będą musieli poczekać w końcu rodzina najważniejsza. Na usg połówkowym ok 25 lutego mam nadzieję juz powiedzą jaka tym razem płeć nas czeka. Obecnie jestem w 17 tyg i dopiero w tym tyg poczułam się lepiej. Z wszystkich ciąż tą od początku przechodzę najgorzej bo już na początku wylądowałam z krwiakiem w szpitalu ale już jest wszystko dobrze więc odliczamy.
Pozdrawiam 🙂

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy :)
Jak Wam mija niedziela?

Udało mi się dzisiaj przebrać rzeczy, które przywiózł mi brat, a że po córce, to za dużo nie odłożyłam dla siebie ;) także krok do przodu :)

My w sumie wczoraj pojechaliśmy w odwiedziny do rodzinki i jakieś 30 min temu wróciliśmy. Za chwilę jakaś kolacja dla Syncia i myć i spać, bo jutro poniedziałek, więc trzeba do przedszkola zaprowadzić :) pozdrawiamy! :)

Mnie chociaż dopadło przeziębienie to niedziela minęła na odpoczynku. Córka chora leżała w łóżku a mąż zabrał syna do teściowej więc wreszcie mogłam trochę poleżeć. Dobrze, że mdłości i słabe samopoczucie w ostatnim czasie minęło bo w 1 trymestrze opieka nad rocznym brzdącem i mdłości to jakaś masakra była, nie wiem jak to przetrwałam 🙃

Hej ja dziś mam dzień paskudny, wczoraj się lepiej poczułam i wyszłam na dwór a dziś znowu nawrót przeziębienia... Ale na koniec dnia musiałam się wyżyć i robię wymarzone drożdżówki z serem, oby wyszły :D

Hej dziewczyny! Nie miałam powiadomień, że piszecie i tyle ciekawych rzeczy mnie ominęło ale nadrobiłam :) my dziś zaczynamy 16tc, brzuszka jak nie było tak nie ma, wczoraj byliśmy u rodziny i męża kuzynka z przekąsem dogadywała, że jak to termin na lipiec a tu nic nie widać, postanowiłam zignorować. Ja też właśnie zaczęłam l4, nie taki był plan ale nie mogę narażać siebie i dziecka osłabnięciem, które ostatnio zaczęłam mieć czy bólami głowy, najważniejsze zebym teraz wypoczęła i nie przejmowała się praca :) Cytrynka- teraz muszę zjeść drożdżówkę z serem, ale mi narobiłaś smaka 😄

Hej dziewczyny! Nie miałam powiadomień, że piszecie i tyle ciekawych rzeczy mnie ominęło ale nadrobiłam :) my dziś zaczynamy 16tc, brzuszka jak nie było tak nie ma, wczoraj byliśmy u rodziny i męża kuzynka z przekąsem dogadywała, że jak to termin na lipiec a tu nic nie widać, postanowiłam zignorować. Ja też właśnie zaczęłam l4, nie taki był plan ale nie mogę narażać siebie i dziecka osłabnięciem, które ostatnio zaczęłam mieć czy bólami głowy, najważniejsze zebym teraz wypoczęła i nie przejmowała się praca :) Cytrynka- teraz muszę zjeść drożdżówkę z serem, ale mi narobiłaś smaka 😄
AsiaPelasia, ja też dziś 16 tydzień zaczynam :)

reklama
U mnie już 18 tydzien :) widać już brzuch , ale to druga ciąża, przy pierwszej w 18 tyg jeszcze nic nie było widoczne :)
U nas imie dla chłopca jest Czarek ale dla dziewczynki nie mam pomysłu totalnie

Tez zaczynam powoli myślec o wyprawce i zastanawiam sie do czego uzywacie kokonu ?

Do góry