Pajaczkowa
Początkująca w BB
Polecacie przeczytać jakieś książki/poradniki dla przyszłych mam? [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zastanawiam się, czy nie zamówić sobie:Polecacie przeczytać jakieś książki/poradniki dla przyszłych mam? [emoji846]
Smacznego!! I miłego dnia!Zobacz załącznik 1074526
Kawa i słodycz Witam w piąteczek dziewczynki! Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę! :*
Dziewczyny!
Byłam dziś na kontroli, myślałam, że będziemy sluchac tetna z uwagi na to ze połówkowe mamy na 5.02, a dr włączył obraz usg i od razu zobaczył!
To chłopak!
Kupiłam taki wielki czarny balon z niebieskim confetti w środku, jako niespodziankę dla przyszłych teściow, bardzo fajna pamiątka w postaci nagranego filmu
Ostatnio zjadłam całą paczkę toffifi
Ja odpuszczam kokony i ochraniacze do łóżeczka, naczytalam się o ograniczeniach wzrokowych dziecka, braku swobodnego obiegu powietrza i tak dalej ale to wiadomo, każdy ma swoje poglądy.
Ja pod choinkę dostałam dwa tomy mamy dla mamy , całkiem przyjemnie się czyta.
Udanego weekendu!