reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Onka - leż, pachnij i odpoczywaj :)

U mnie brzucha nie widać, ale ja z tych z większą ilością tłuszczyku jestem :( myśle, że spokojnie jeszcze ze dwa miesiące nic nie bedzie widać :) ostatnio znajoma stwierdziła, że chyba schudłam :)

Ja osobiście kokon polecam , miałam i sprawdził się w użytkowaniu :)

IMG_20200131_091833_122.jpg

Kawa i słodycz :) Witam w piąteczek dziewczynki! Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę! :*

Ja mam "W oczekiwaniu na dziecko" kupiłam ją tego samego dnia co dowiedziałam się o ciąży [emoji846] bardzo fajnie opisana tydzień po tygodniu cała ciąża + wszelkie zagadnienia jakie mogą nurtować w ciąży. Chciałabym też kupić jakiś poradnik na temat opieki nad noworodkiem ale stwierdziłam że wstrzymam się do szkoły rodzenia i jak już będę po to wtedy coś poszukam.

Ja na chorobowym, dorwało mnie przeziebienie. Inhalacje i te klimaty.
W temacie doświadczonych mam- kołderka do wózka i poduszka do gondoli z naszymi terminami to mądry pomysł? Czy wystarczy poduszeczka i kocyk/otulacz bambusowy?
Nagle mam więcej czasu, przeglądam oferty dziewczyn które szyją i nie wiem na co się decydować

Dziewczyny!
Byłam dziś na kontroli, myślałam, że będziemy sluchac tetna z uwagi na to ze połówkowe mamy na 5.02, a dr włączył obraz usg i od razu zobaczył!
To chłopak!
Kupiłam taki wielki czarny balon z niebieskim confetti w środku, jako niespodziankę dla przyszłych teściow, bardzo fajna pamiątka w postaci nagranego filmu :D

Ostatnio zjadłam całą paczkę toffifi :D

Ja odpuszczam kokony i ochraniacze do łóżeczka, naczytalam się o ograniczeniach wzrokowych dziecka, braku swobodnego obiegu powietrza i tak dalej ;) ale to wiadomo, każdy ma swoje poglądy.

Ja pod choinkę dostałam dwa tomy mamy dla mamy , całkiem przyjemnie się czyta.

Udanego weekendu!

reklama
Super wieści, gratuluję!

Dziewczyny polecam wam profil kreatimo czy to na ig czy na fb, ona pracuje z dziećmi i ma dużo do powiedzenia na temat wyprawki dla rodzica a wyprawki dla dziecka ;-) jak one się różnią, dziecko, noworodek nie potrzebuje karuzeli, ochraniaczy na szczebelki, poduszek... Ja się od niej dużo nauczyłam :)
Dziewczyny!
Byłam dziś na kontroli, myślałam, że będziemy sluchac tetna z uwagi na to ze połówkowe mamy na 5.02, a dr włączył obraz usg i od razu zobaczył!
To chłopak!
Kupiłam taki wielki czarny balon z niebieskim confetti w środku, jako niespodziankę dla przyszłych teściow, bardzo fajna pamiątka w postaci nagranego filmu :D

Ostatnio zjadłam całą paczkę toffifi :D

Ja odpuszczam kokony i ochraniacze do łóżeczka, naczytalam się o ograniczeniach wzrokowych dziecka, braku swobodnego obiegu powietrza i tak dalej ;) ale to wiadomo, każdy ma swoje poglądy.

Ja pod choinkę dostałam dwa tomy mamy dla mamy , całkiem przyjemnie się czyta.

Udanego weekendu!

Do góry