Paulina.zen
Fanka BB :)
Stara masz ciśnienie idź się wyżyj gdzieś indziej nie tu na mnie nie znam Cię i poznać nie mam zamiaru ty nie znasz mnie ja Ciebie wiec daruj sobie teksty o swojej ciężkiej nocyNie napisałam, że zamieniła bym się za raka czy inną ciężka chorobę tylko za wypicie glukozy Głupia też nie jestem i wiem, że są ludzie którzy mają gorzej, ale tak na prawdę nic o mnie nie wiesz.. Nie wiesz jakie mam problemy i ile przeszłam, żeby w tej ciąży być, niestety u mnie to nie było tak, że rozłożyłam nogi bam i jest dzidziuś. A zanim głupio skomentujesz, że dlaczego pisze, że chciałabym się zamienić poczytaj o cukrzycy, nie masz pojęcia z czym się to wiąże. Ja nie mogę sobie zajść do sklepu jak inne kobiety w ciąży i kupić bułki czy czekoladę, bo mam zachciankę i w drodze do domu zjeść, bo muszę mieć miejsce gdzie będę mogła zdjąć spodnie i zrobić insulinę w udo, ponieważ po tylu latach zastrzyków na brzuchu mam martwą skórę i insulina się nie wchłania. Do tego kiedy Ty słodko w nocy śpisz mnie o 3 nad ranem budzi cukier 40, gdzie norma jest od 90 i mną telepie, mam zimne poty i biegiem pije sok, żeby cukier poszedł do góry i obyło się bez karetki. Oprócz cukrzycy mam zestaw innych chorób. Zanim koleiny raz będziesz miała ochotę komuś dowalić, żeby wyjął kij z tylka pomyśl 2x, bo takich przykrych historii z życia mogę wymienić Ci jeszcze sporo.
Dobranoc
Żegnam Panią z kijkiem w tyłku serio kobieto wyluzuj