reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Nie napisałam, że zamieniła bym się za raka czy inną ciężka chorobę tylko za wypicie glukozy :) Głupia też nie jestem i wiem, że są ludzie którzy mają gorzej, ale tak na prawdę nic o mnie nie wiesz.. Nie wiesz jakie mam problemy i ile przeszłam, żeby w tej ciąży być, niestety u mnie to nie było tak, że rozłożyłam nogi bam i jest dzidziuś. A zanim głupio skomentujesz, że dlaczego pisze, że chciałabym się zamienić poczytaj o cukrzycy, nie masz pojęcia z czym się to wiąże. Ja nie mogę sobie zajść do sklepu jak inne kobiety w ciąży i kupić bułki czy czekoladę, bo mam zachciankę i w drodze do domu zjeść, bo muszę mieć miejsce gdzie będę mogła zdjąć spodnie i zrobić insulinę w udo, ponieważ po tylu latach zastrzyków na brzuchu mam martwą skórę i insulina się nie wchłania. Do tego kiedy Ty słodko w nocy śpisz mnie o 3 nad ranem budzi cukier 40, gdzie norma jest od 90 i mną telepie, mam zimne poty i biegiem pije sok, żeby cukier poszedł do góry i obyło się bez karetki. Oprócz cukrzycy mam zestaw innych chorób. Zanim koleiny raz będziesz miała ochotę komuś dowalić, żeby wyjął kij z tylka pomyśl 2x, bo takich przykrych historii z życia mogę wymienić Ci jeszcze sporo.
Dobranoc
Stara masz ciśnienie idź się wyżyj gdzieś indziej nie tu na mnie :) nie znam Cię i poznać nie mam zamiaru ;) ty nie znasz mnie ja Ciebie wiec daruj sobie teksty o swojej ciężkiej nocy :)

Żegnam Panią z kijkiem w tyłku 🥰 serio kobieto wyluzuj 😂

reklama
Stara masz ciśnienie idź się wyżyj gdzieś indziej nie tu na mnie :) nie znam Cię i poznać nie mam zamiaru ;) ty nie znasz mnie ja Ciebie wiec daruj sobie teksty o swojej ciężkiej nocy :)

Żegnam Panią z kijkiem w tyłku 🥰 serio kobieto wyluzuj 😂
Życzę z całego serca abyś nigdy nie musiała tego doświadczyć i wyciągać kija z tyłka 🥰
Chciałam dołączyć do grupy, bo boję się mówić o ciąży komukolwiek po stracie córki. To ma być grupa wsparcia, ale widać jak jest 😉 Zamiast napisać tej dziewczynie, że da rady wypić glukoze, musi zrobić to dla dziecka i tyle to trzeba się przyczepić, że coś sobie wkręca 🤦‍♀️ Cieszę się, że jesteś taka super zaradna i dzielna 😉 Oby życie Cię nie doświadczyło ojj oby...
Poznać to i ja Ciebie nie bardzo chce :) Już widzę, że jesteś dość wredną osoba i się nie dogadamy, więc udajmy, że swoich wpisów nie widzimy i już. :)

Oj dziewczyny, to są właśnie hormony! ;)
Ja akurat rozumiem niechęć do testu obciążenia glukozą. W pierwszej ciąży musiałam robić, a ogólnie nie miałam mdłości i była jakaś tragedia siedzieć tam 2h po takim słodkim. Mdliło strasznie. Teraz w ciąży mam mdłości przez cały dzień, więc tez nie wyobrażam sobie jakbym miała podejść do tego badania. Na szczęście póki co nie muszę.

O masz Dziewczyny... Luzować proszę.
A propo glukozy to robiłam poprzednio żygałam jak kot w przychodni ale nie musiałam sprzątać tego także ten nawet jak Ci nie wyjdzie to.. Powtórzysz. Teraz są smakowe więc podobno jest o wiele lepiej wypić ten ulepek.

reklama
Do góry