reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Nie napisałam, że zamieniła bym się za raka czy inną ciężka chorobę tylko za wypicie glukozy :) Głupia też nie jestem i wiem, że są ludzie którzy mają gorzej, ale tak na prawdę nic o mnie nie wiesz.. Nie wiesz jakie mam problemy i ile przeszłam, żeby w tej ciąży być, niestety u mnie to nie było tak, że rozłożyłam nogi bam i jest dzidziuś. A zanim głupio skomentujesz, że dlaczego pisze, że chciałabym się zamienić poczytaj o cukrzycy, nie masz pojęcia z czym się to wiąże. Ja nie mogę sobie zajść do sklepu jak inne kobiety w ciąży i kupić bułki czy czekoladę, bo mam zachciankę i w drodze do domu zjeść, bo muszę mieć miejsce gdzie będę mogła zdjąć spodnie i zrobić insulinę w udo, ponieważ po tylu latach zastrzyków na brzuchu mam martwą skórę i insulina się nie wchłania. Do tego kiedy Ty słodko w nocy śpisz mnie o 3 nad ranem budzi cukier 40, gdzie norma jest od 90 i mną telepie, mam zimne poty i biegiem pije sok, żeby cukier poszedł do góry i obyło się bez karetki. Oprócz cukrzycy mam zestaw innych chorób. Zanim koleiny raz będziesz miała ochotę komuś dowalić, żeby wyjął kij z tylka pomyśl 2x, bo takich przykrych historii z życia mogę wymienić Ci jeszcze sporo.
Dobranoc
Stara masz ciśnienie idź się wyżyj gdzieś indziej nie tu na mnie :) nie znam Cię i poznać nie mam zamiaru ;) ty nie znasz mnie ja Ciebie wiec daruj sobie teksty o swojej ciężkiej nocy :)

Żegnam Panią z kijkiem w tyłku 🥰 serio kobieto wyluzuj 😂

reklama
Stara masz ciśnienie idź się wyżyj gdzieś indziej nie tu na mnie :) nie znam Cię i poznać nie mam zamiaru ;) ty nie znasz mnie ja Ciebie wiec daruj sobie teksty o swojej ciężkiej nocy :)

Żegnam Panią z kijkiem w tyłku 🥰 serio kobieto wyluzuj 😂
Życzę z całego serca abyś nigdy nie musiała tego doświadczyć i wyciągać kija z tyłka 🥰
Chciałam dołączyć do grupy, bo boję się mówić o ciąży komukolwiek po stracie córki. To ma być grupa wsparcia, ale widać jak jest 😉 Zamiast napisać tej dziewczynie, że da rady wypić glukoze, musi zrobić to dla dziecka i tyle to trzeba się przyczepić, że coś sobie wkręca 🤦‍♀️ Cieszę się, że jesteś taka super zaradna i dzielna 😉 Oby życie Cię nie doświadczyło ojj oby...
Poznać to i ja Ciebie nie bardzo chce :) Już widzę, że jesteś dość wredną osoba i się nie dogadamy, więc udajmy, że swoich wpisów nie widzimy i już. :)

Oj dziewczyny, to są właśnie hormony! ;)
Ja akurat rozumiem niechęć do testu obciążenia glukozą. W pierwszej ciąży musiałam robić, a ogólnie nie miałam mdłości i była jakaś tragedia siedzieć tam 2h po takim słodkim. Mdliło strasznie. Teraz w ciąży mam mdłości przez cały dzień, więc tez nie wyobrażam sobie jakbym miała podejść do tego badania. Na szczęście póki co nie muszę.

O masz Dziewczyny... Luzować proszę.
A propo glukozy to robiłam poprzednio żygałam jak kot w przychodni ale nie musiałam sprzątać tego także ten nawet jak Ci nie wyjdzie to.. Powtórzysz. Teraz są smakowe więc podobno jest o wiele lepiej wypić ten ulepek.

reklama
Do góry