reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

17 styczyczen czy to nie pozno??, do czego czasu mam zrobic prenatalne imase innych
Wizyty z reguły są raz na miesiąc. Badania krwi i moczu proponuję zrobić jak najszybciej. Jak coś wyjdzie nie tak, to przynajmniej szybciej wdrożysz leczenie. A prenatalne to max do 13+6, wiec nie wiem jak tam Tobie wychodzi. Ja jestem zapisana na 9.01, u mnie to będzie 12+3.

reklama
Wizyty z reguły są raz na miesiąc. Badania krwi i moczu proponuję zrobić jak najszybciej. Jak coś wyjdzie nie tak, to przynajmniej szybciej wdrożysz leczenie. A prenatalne to max do 13+6, wiec nie wiem jak tam Tobie wychodzi. Ja jestem zapisana na 9.01, u mnie to będzie 12+3.
Wedlug miesiaczki mam 8 a wedlug wieku i wielkosci ciazy 6+6 pow ze do wizyty mam miec zrobione

Dzień dobry dziewczyny🥰ja już jestem po ogtt, to mogę zdać świeżą relację, żaden to dramat, ale to pićku mogłoby być cieplejsze 😆 słodkie jest, moje było cytrynowe, ale to mały kubeczek do wypicia na raz i już, tylko to pobieranie krwi, no cóż. W ciągu trzech tygodni miałam krew dziewięć razy😅
Jak się czujecie? Dziewczęta, słyszałam że do niektórych suplementów dla ciężarówek dodają imbir i to pomaga na mdłości, prawda to? Kończy mi się MamaDHA i zastanawiam się, czy nie zmienić 🤔
Proszę dyskutować bez kija w tyłku, na co to komu, nie znamy się aż tak dobrze żeby komentować nasze podejścia do badań, stresy i strachy. Luzik arbuzik🍉

Dzień dobry dziewczyny🥰ja już jestem po ogtt, to mogę zdać świeżą relację, żaden to dramat, ale to pićku mogłoby być cieplejsze 😆 słodkie jest, moje było cytrynowe, ale to mały kubeczek do wypicia na raz i już, tylko to pobieranie krwi, no cóż. W ciągu trzech tygodni miałam krew dziewięć razy😅
Jak się czujecie? Dziewczęta, słyszałam że do niektórych suplementów dla ciężarówek dodają imbir i to pomaga na mdłości, prawda to? Kończy mi się MamaDHA i zastanawiam się, czy nie zmienić 🤔
Proszę dyskutować bez kija w tyłku, na co to komu, nie znamy się aż tak dobrze żeby komentować nasze podejścia do badań, stresy i strachy. Luzik arbuzik🍉
Ja jak mnie mdli jem płatki migdałowe bardzo mi pomaga i pije herbatę z cytryną i imbirem. Jeszcze nie wymiotowałam w tej ciąży- obym nie powiedziała w złą godzinę... Poprzednio całą ciążę i nawet na porodówce haftowałam że aż miło

Dzien dobry dziewczyny. Widze, ze wieczorem sie roszalalyscie [emoji846] ale spokojnie: kazdy ma prawo do wlasnego zdania, kazda z nas ma swoje historie i doswiadczenia. Niemniej niech roznice w pogladach itp nie beda przyczyniac sie do negatywnego postrzegania nas samych i niniejszego watku. Forum ma na celu pomagac sobie, wspierac sie i tak jest. Nie oceniajamy siebie przez pryzmat wypowiedzi. Hormony w dol i z usmiechem lecimy w weekend[emoji846]

reklama
Do góry