Wizyty z reguły są raz na miesiąc. Badania krwi i moczu proponuję zrobić jak najszybciej. Jak coś wyjdzie nie tak, to przynajmniej szybciej wdrożysz leczenie. A prenatalne to max do 13+6, wiec nie wiem jak tam Tobie wychodzi. Ja jestem zapisana na 9.01, u mnie to będzie 12+3.17 styczyczen czy to nie pozno??, do czego czasu mam zrobic prenatalne imase innych
reklama
Nadzieja♥️
Zaangażowana w BB
Wedlug miesiaczki mam 8 a wedlug wieku i wielkosci ciazy 6+6 pow ze do wizyty mam miec zrobioneWizyty z reguły są raz na miesiąc. Badania krwi i moczu proponuję zrobić jak najszybciej. Jak coś wyjdzie nie tak, to przynajmniej szybciej wdrożysz leczenie. A prenatalne to max do 13+6, wiec nie wiem jak tam Tobie wychodzi. Ja jestem zapisana na 9.01, u mnie to będzie 12+3.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Dzień dobry dziewczynyja już jestem po ogtt, to mogę zdać świeżą relację, żaden to dramat, ale to pićku mogłoby być cieplejsze słodkie jest, moje było cytrynowe, ale to mały kubeczek do wypicia na raz i już, tylko to pobieranie krwi, no cóż. W ciągu trzech tygodni miałam krew dziewięć razy
Jak się czujecie? Dziewczęta, słyszałam że do niektórych suplementów dla ciężarówek dodają imbir i to pomaga na mdłości, prawda to? Kończy mi się MamaDHA i zastanawiam się, czy nie zmienić
Proszę dyskutować bez kija w tyłku, na co to komu, nie znamy się aż tak dobrze żeby komentować nasze podejścia do badań, stresy i strachy. Luzik arbuzik
Jak się czujecie? Dziewczęta, słyszałam że do niektórych suplementów dla ciężarówek dodają imbir i to pomaga na mdłości, prawda to? Kończy mi się MamaDHA i zastanawiam się, czy nie zmienić
Proszę dyskutować bez kija w tyłku, na co to komu, nie znamy się aż tak dobrze żeby komentować nasze podejścia do badań, stresy i strachy. Luzik arbuzik
MoniA90
Fanka BB :)
Ja jak mnie mdli jem płatki migdałowe bardzo mi pomaga i pije herbatę z cytryną i imbirem. Jeszcze nie wymiotowałam w tej ciąży- obym nie powiedziała w złą godzinę... Poprzednio całą ciążę i nawet na porodówce haftowałam że aż miłoDzień dobry dziewczynyja już jestem po ogtt, to mogę zdać świeżą relację, żaden to dramat, ale to pićku mogłoby być cieplejsze słodkie jest, moje było cytrynowe, ale to mały kubeczek do wypicia na raz i już, tylko to pobieranie krwi, no cóż. W ciągu trzech tygodni miałam krew dziewięć razy
montek.87
Dzien dobry dziewczyny. Widze, ze wieczorem sie roszalalyscie [emoji846] ale spokojnie: kazdy ma prawo do wlasnego zdania, kazda z nas ma swoje historie i doswiadczenia. Niemniej niech roznice w pogladach itp nie beda przyczyniac sie do negatywnego postrzegania nas samych i niniejszego watku. Forum ma na celu pomagac sobie, wspierac sie i tak jest. Nie oceniajamy siebie przez pryzmat wypowiedzi. Hormony w dol i z usmiechem lecimy w weekend[emoji846]
Paulina.zen
Hej dziewczyny
Ja się z Wami żegnam
Spokojnych i nudnych ciąż życzę
Dużo zdrówka dbajcie o fasolki
Ja się z Wami żegnam
MoniA90
Dla Ciebie również... Chociaż uważam że mogłabyś zostać. To tylko wymiana słów.Hej dziewczyny
Ja się z Wami żegnam
montek.87
Serio Paulina zamierzasz odejsc? Dla mnie jestes niezastapiona osoba na tym forum, nie opuszczaj nas!!Hej dziewczyny
Ja się z Wami żegnam
Dużo zdrówka [emoji3059] dbajcie o fasolki
Paulina.zen
Serio Paulina zamierzasz odejsc? Dla mnie jestes niezastapiona osoba na tym forum, nie opuszczaj nas!!
Muszę odpocząć od tego tutaj wszystkiego
reklama
montek.87
Ja Cie nawiedzac bede [emoji16]Muszę odpocząć od tego tutaj wszystkiego