reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzień dobry ! Dzisiaj pospałam od 22 do 6 😁 Jak samopoczucie ? Mnie okropnie ciągnie w pachwinach. Zauważyłam, że cera mi się poprawiła 🤔 Spokojnej i miłej niedzieli życzę ! My dziś w odwiedziny do teścia, muszę uważać, żeby się nie wygadać o ciąży 🤭

reklama
Witam sie i ja no musze stwierdzić że dziś przynajmniej pospałem o dziwo
Mnie jakieś dziwne myśli nachodzą ehh jakiś taki dołek niepewności czy wszystko ok
Niestety dość długo do wizyty i zastanawiam się czy nie zapisać się jeszcze na NFZ hmm
Czy u was już wiedzą o ciąży czy tylko M

Witam sie i ja no musze stwierdzić że dziś przynajmniej pospałem o dziwo
Mnie jakieś dziwne myśli nachodzą ehh jakiś taki dołek niepewności czy wszystko ok
Niestety dość długo do wizyty i zastanawiam się czy nie zapisać się jeszcze na NFZ hmm
Czy u was już wiedzą o ciąży czy tylko M
U mnie wie mąż i w pracy wiedzą, bo mam pracę ciężką i stresującą. Kierownik regionu też już wie, mam się niczym nie martwić a 20.11 jak będzie serduszko od razu iść na L4. Najchętniej to bym wszystkim już powiedziała ale ustaliliśmy, że czekamy na serduszko 😁 Ciąża zupełnym zaskoczeniem dla nas 🤣 Przeprowadzka we wrześniu, w październiku pracowałam na okrągło po 10,12 h i nie pamiętam "okazji" do poczęcia 🤣🤣🤣

gannyx8dnfjgp0cy.png

U mnie wie mąż i w pracy wiedzą, bo mam pracę ciężką i stresującą. Kierownik regionu też już wie, mam się niczym nie martwić a 20.11 jak będzie serduszko od razu iść na L4. Najchętniej to bym wszystkim już powiedziała ale ustaliliśmy, że czekamy na serduszko 😁 Ciąża zupełnym zaskoczeniem dla nas 🤣 Przeprowadzka we wrześniu, w październiku pracowałam na okrągło po 10,12 h i nie pamiętam "okazji" do poczęcia 🤣🤣🤣
Powiem Ci mój M dalej chyba nie wierzy dla niego to będzie 4 dziecko w życiu ale w naszym związku 2 już mamy 6 latka który czeka na rodzeństwo mam tylko nadzieję że mu się nie odwidzi bo staram się nie chować go jako jedynak
U nas to był czysty strzał ale nie protestował heheh

Powiem Ci mój M dalej chyba nie wierzy dla niego to będzie 4 dziecko w życiu ale w naszym związku 2 już mamy 6 latka który czeka na rodzeństwo mam tylko nadzieję że mu się nie odwidzi bo staram się nie chować go jako jedynak
U nas to był czysty strzał ale nie protestował heheh

Ja to bym chciała bliźniaki od razu 🤣 Obawiam się, że mając teraz 32 lata i problemy z zajściem to kolejne dziecko dopiero będzie wyczynem 😔

Witam kolezanki. Ja jak nigdy spalam i nie budzilam sie w nocy (zazwyczaj od 2 do 4 nie spalam) a potem kolejna drzemka. Szalenstwo!!
Szkoda ze jutro labolatoria sa zamkniete bo poszlabym na bete aby sprawdzic przyrost. No ale czekamy do wtorku [emoji846]

Cześć Dziewczyny :)
U mnie też noc bez dodatkowych pobudek. Wróciła mi ochota na jedzenie, więc idzie ku lepszemu. Przynajmniej chwilowo ;)
My już poinformowaliśmy najbliższą rodzinę. Fajnie było zobaczyć, że się cieszą. No i trudno byłoby tłumaczyć czemu nie pije kawy, nie chce ciasta itd. Ale nie ukrywam, odkąd im powiedzieliśmy poczułam trochę większą presję, że wszystko MUSI być ok, bo to już nie dotyczy tylko mnie i Męża. Nie myślę o tym non stop, ale gdzieś przelatuje mi to czasem po głowie.
Miłej niedzieli!!

reklama
Do góry