reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Witaj, w naszym skromnym progu. Rozgosc sie, znajdzie sie miejsce dla blizniakow. Wspolczuje straty Aniolka, zycze aby tym razem podzielil on swoja duszyczke na te dwa szkraby obecne w Tobie [emoji846]
Bardzo liczę na to, że córcia nad nami czuwa i zajmie się rodzeństwem, żeby tym razem wszystko było dobrze! ❤️

reklama
Gratulacje ♥podwojne szczescie tez zawsze chcialam miec bliźnięta.. Ja dzis mam pierwsza wizyte z kaledarza wypada koniec lipca♥. Mam nadz ze wszystko bedzie wporzadku i zobacze dzis serduszko
Dziękuję 😍 w sumie sami jesteśmy w szoku... Bardzo się obawiam, ale i cieszę na to wszystko co miejmy nadzieję nas czeka.. Ja pierwsza wizytę miałam w 5 tygodniu i były tylko dwie kropeczki 😊 u jednej ruszało się coś jakby serduszko, ale było za wcześnie.. Druga wizyta była wczoraj.. 8+6 i już były piękne serduszka, więc i Tobie tego życzę ❤️ Wierzę, że każda z nas urodzi ślicznego dzidziusia 😊

Dziękuję 😍 w sumie sami jesteśmy w szoku... Bardzo się obawiam, ale i cieszę na to wszystko co miejmy nadzieję nas czeka.. Ja pierwsza wizytę miałam w 5 tygodniu i były tylko dwie kropeczki 😊 u jednej ruszało się coś jakby serduszko, ale było za wcześnie.. Druga wizyta była wczoraj.. 8+6 i już były piękne serduszka, więc i Tobie tego życzę ❤ Wierzę, że każda z nas urodzi ślicznego dzidziusia 😊
Ja jestem w 8 tc nie chcialam wczesniej isc poniewaz w pierwszej ciazy bylam od 5 tyg chyba juz u lekarza w 10 poronilam teraz bardzo sie balam ale moj maz mowi ze kiedys zaswieci dla nas sloneczko i mam nadzieje ze to wlasnie jest ten czas staramy sie juz prawie 5 lat

Ja jestem w 8 tc nie chcialam wczesniej isc poniewaz w pierwszej ciazy bylam od 5 tyg chyba juz u lekarza w 10 poronilam teraz bardzo sie balam ale moj maz mowi ze kiedys zaswieci dla nas sloneczko i mam nadzieje ze to wlasnie jest ten czas staramy sie juz prawie 5 lat
Nawet nie masz pojęcia jak ja się bałam.. Na prawdę. W głowie same czarne myśli.. U bliźniąt jeszcze zdarza się, że jedno się nie rozwinie i się wchłania.. Czekałam tylko niech lekarz jak najszybciej mówi czy serduszka biją, ale stresu ciąg dalszy.. Teraz czeka mnie wizyta ok 13 tc.. A to już więcej widać czy z dziećmi ok i znów stres.. Ta cała ciąża będzie dla mnie mega trudna. Ja nawet nikomu nie powiedziałam.. Tzn wie mąż i moja mama.. Nie mam ochoty nikomu mówić.. Najchętniej powiedziałabym dopiero po porodzie jak będę miała przy sobie zdrowe dzieci..

Nawet nie masz pojęcia jak ja się bałam.. Na prawdę. W głowie same czarne myśli.. U bliźniąt jeszcze zdarza się, że jedno się nie rozwinie i się wchłania.. Czekałam tylko niech lekarz jak najszybciej mówi czy serduszka biją, ale stresu ciąg dalszy.. Teraz czeka mnie wizyta ok 13 tc.. A to już więcej widać czy z dziećmi ok i znów stres.. Ta cała ciąża będzie dla mnie mega trudna. Ja nawet nikomu nie powiedziałam.. Tzn wie mąż i moja mama.. Nie mam ochoty nikomu mówić.. Najchętniej powiedziałabym dopiero po porodzie jak będę miała przy sobie zdrowe dzieci..
Rozumiem cb ja przy pierwszej ciazy calemu swiatu ze szczesciem oznajmialam o radosnej nowinie poniewaz dlugo sie staralismy moj maz rowniez chorowal na raka wiec jak udalo mi sie zajsc w pierwsza ciaze bylam najszczesliwsza osoba na calym swiecie nie wiedzielismy czy po leczeniu moj MB az bedzie mogl miec dzieci naszczescie wszystko jest wpozadku to ja mam klopot.. A teraz nikt nie wie tylko ja z mezem i do konca 1 trymestru chce ukrywac choc czasem ciezko bo mdlosci mi dokuczaja

Rozumiem cb ja przy pierwszej ciazy calemu swiatu ze szczesciem oznajmialam o radosnej nowinie poniewaz dlugo sie staralismy moj maz rowniez chorowal na raka wiec jak udalo mi sie zajsc w pierwsza ciaze bylam najszczesliwsza osoba na calym swiecie nie wiedzielismy czy po leczeniu moj MB az bedzie mogl miec dzieci naszczescie wszystko jest wpozadku to ja mam klopot.. A teraz nikt nie wie tylko ja z mezem i do konca 1 trymestru chce ukrywac choc czasem ciezko bo mdlosci mi dokuczaja
My również w poprzedniej ciąży powiedzieliśmy wszystkim w 5tc po usg.. Teraz nie chce się chwalić nikomu.. A mama wie właśnie, bo mam straszne mdłości i wymiotowałam, więc nie chciałam wymyślać sobie chorób. A rodziny unikam 😊 siedzę w domu, oby było jak w poprzedniej ciąży do 12tc i czułam się o niebo lepiej.
Może nie powinnam pytać, ale jak wyglądało poronienie? Wystąpiło krwawienie? Ja się bardzo boję, że nic nie będzie żadnego krwawienia itd i nagle na wizycie okaże się, że serduszko nie bije.. To mnie przeraża..

My również w poprzedniej ciąży powiedzieliśmy wszystkim w 5tc po usg.. Teraz nie chce się chwalić nikomu.. A mama wie właśnie, bo mam straszne mdłości i wymiotowałam, więc nie chciałam wymyślać sobie chorób. A rodziny unikam 😊 siedzę w domu, oby było jak w poprzedniej ciąży do 12tc i czułam się o niebo lepiej.
Może nie powinnam pytać, ale jak wyglądało poronienie? Wystąpiło krwawienie? Ja się bardzo boję, że nic nie będzie żadnego krwawienia itd i nagle na wizycie okaże się, że serduszko nie bije.. To mnie przeraża..
Nie mialam zadnego krwaienia poprostu moja dr stw ze blad genetyczny ciaza p4zestala sie rozwijac i obumarla ale nie nakrecaj sie. U cb wcale tak nie musi byc ja poprostu jak juz wczesniej mowilam mam klopot. W styczniu usuwane torbiele na jajnikach i cykle bez owu wiec mialam stymulacje owu przy pierwszej ciazy w plodne pierwszy raz zobaczylam pecherzyki rosly ladnie az chyba na 3 wizycie uslyszalam straszna diagnoze nic w tym cyklu nie bedzie pecherzyki zamiast rosnac maleja i sie znieksztalcaja ale ja w tym cyklu zaszlam.. W tym cyklu rowniez stymulacja clo poniewaz owulacji brak i jak przy pierwszej ciazy rosna rosna i maleja i znow jestem w ciazy dlatego bardzo sie boje czy to znow nie bedzie jakis blad genetyczny

Nie mialam zadnego krwaienia poprostu moja dr stw ze blad genetyczny ciaza p4zestala sie rozwijac i obumarla ale nie nakrecaj sie. U cb wcale tak nie musi byc ja poprostu jak juz wczesniej mowilam mam klopot. W styczniu usuwane torbiele na jajnikach i cykle bez owu wiec mialam stymulacje owu przy pierwszej ciazy w plodne pierwszy raz zobaczylam pecherzyki rosly ladnie az chyba na 3 wizycie uslyszalam straszna diagnoze nic w tym cyklu nie bedzie pecherzyki zamiast rosnac maleja i sie znieksztalcaja ale ja w tym cyklu zaszlam.. W tym cyklu rowniez stymulacja clo poniewaz owulacji brak i jak przy pierwszej ciazy rosna rosna i maleja i znow jestem w ciazy dlatego bardzo sie boje czy to znow nie bedzie jakis blad genetyczny
O boże.. Nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy mogą mieć miejsce.. Jak dowiaduje się o kolejnych dziwnych rzeczach to włosy na głowie stają, ale limit nieszczęścia został wyczerpany teraz samo szczęście ❤️ Zobaczysz dziś piękne serduszko 😍

O boże.. Nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy mogą mieć miejsce.. Jak dowiaduje się o kolejnych dziwnych rzeczach to włosy na głowie stają, ale limit nieszczęścia został wyczerpany teraz samo szczęście ❤ Zobaczysz dziś piękne serduszko 😍
Tez licze na to ze wkoncu jest ten dzien kiedy dla nas wkoncu zaswieci sloneczko🌞

reklama
Do góry