reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Oj bo my z Paulina piszemy na priv i temu jej sie pomylilo [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ale taaaak, ja rowniez mialam wylot do WC w ostatni piatek. Weszlam do Sephory by kupic perfumy i w ciagu kilku sekund ucieklam do toalety!!

reklama
ja już nie chodzę po galeriach handlowych. Te blaski, światełka, hałas, piosenka Last krismas od której zygam... do tego smród.... oj nie dla. mnie juz od dawna

Za mną pierwsze szukanie na gwałt wc w centrum handlowym [emoji1785] Masakra ile zapachów, ciepła i rzeczy powoduje wymioty [emoji1751]
mnie jak zaczeło ostatnio naciągać w poczekalni u mojej gin, gdzie jest małe pomieszczenie , od tych zapachów perfum, to nagle tyle miejsca się kolo mnie zrobiło :p ciekawe czemu nikt koło mnie nie usiadł :p

ja już nie chodzę po galeriach handlowych. Te blaski, światełka, hałas, piosenka Last krismas od której zygam... do tego smród.... oj nie dla. mnie juz od dawna
Las kristmas i dżingol bels zdzierżę , światełka tez ale ***** ten natłok ludzi . I te szmaty w tych sklepach te ceny , to jak sobie pomyśle ze czeka mnie to we wtorek z moja 13 córcia to aż mi się płakać chce!!!!
Nie rozumiem ludzi w tych galeriach i czemu tam i j tyle i jeszcze myślą ze jest fajnie i miło booooze

I już Dziewczynki byłam u lekarza dostałam zwolnienie i później urlop do wizyty u ginekologa i znowu zwolnienie. Jakby któraś się zastanawiała czy lekarz rodzinny może wystawić zwolnienie 100 procent płatne to może,pokazałam tylko kartę ciąży. Czuje się dziś źle. I mam to co Ty @montek.87 czyli takie dziwne w podbrzuszu jakby miejsce gdzie Dzieć. Gotuje rosół i Tak bardzo chce mi się jeść... @Paulina.zen ja dziś kolęd słuchałam paczkę z pracy dostałam słodycze,kawy,herbaty i dwa stroiki na stół. Jakbym miała jeszcze siłę żeby sprzątać to mogłabym powiedzieć że też czuje święta.

I już Dziewczynki byłam u lekarza dostałam zwolnienie i później urlop do wizyty u ginekologa i znowu zwolnienie. Jakby któraś się zastanawiała czy lekarz rodzinny może wystawić zwolnienie 100 procent płatne to może,pokazałam tylko kartę ciąży. Czuje się dziś źle. I mam to co Ty @montek.87 czyli takie dziwne w podbrzuszu jakby miejsce gdzie Dzieć. Gotuje rosół i Tak bardzo chce mi się jeść... @Paulina.zen ja dziś kolęd słuchałam paczkę z pracy dostałam słodycze,kawy,herbaty i dwa stroiki na stół. Jakbym miała jeszcze siłę żeby sprzątać to mogłabym powiedzieć że też czuje święta.
Oooo to nie jestem jedynym okazem chodzacym po swiecie z wibracjami w srodku [emoji1787][emoji16]

Cześć dziewczyny, podglądałam was od jakiegoś czasu, ale nie miałam odwagi dołączyć, czekaliśmy na wizytę serduszkową. Jestem po stracie w 32 tygodniu ciąży, więc ta ciąża nie będzie dla mnie już jak poprzednie.. Mam jeszcze synka 5 lat.
A teraz spodziewamy się bliźniąt ❤️❤️
Termin na 17 lipca.
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że nas przyjmiecie :)

Cześć dziewczyny, podglądałam was od jakiegoś czasu, ale nie miałam odwagi dołączyć, czekaliśmy na wizytę serduszkową. Jestem po stracie w 32 tygodniu ciąży, więc ta ciąża nie będzie dla mnie już jak poprzednie.. Mam jeszcze synka 5 lat.
A teraz spodziewamy się bliźniąt [emoji3590][emoji3590]
Termin na 17 lipca.
Witaj, w naszym skromnym progu. Rozgosc sie, znajdzie sie miejsce dla blizniakow. Wspolczuje straty Aniolka, zycze aby tym razem podzielil on swoja duszyczke na te dwa szkraby obecne w Tobie [emoji846]

reklama
A teraz spodziewamy się bliźniąt ❤❤
Termin na 17 lipca.
Gratulacje ♥️podwojne szczescie tez zawsze chcialam miec bliźnięta.. Ja dzis mam pierwsza wizyte z kaledarza wypada koniec lipca♥️. Mam nadz ze wszystko bedzie wporzadku i zobacze dzis serduszko

Do góry