reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
O to mojej nie wpadły w oko. Właśnie jej pokazałam, myślałam ze się spodoba bo ona tez klockowa ale powiedziała „nie dziękuje mamo” 🤦🏼‍♀️
Poddaje się do reszty. Zielonego pojęcia nie mam co kupić rodzinie. A każdemu coś osobno muszę. Zaczęłam oglądać kosmetyki w Douglasie bo jest -20% ale nie wiem na co się zdecydować. Masakra.

O to mojej nie wpadły w oko. Właśnie jej pokazałam, myślałam ze się spodoba bo ona tez klockowa ale powiedziała „nie dziękuje mamo” [emoji2360]
Poddaje się do reszty. Zielonego pojęcia nie mam co kupić rodzinie. A każdemu coś osobno muszę. Zaczęłam oglądać kosmetyki w Douglasie bo jest -20% ale nie wiem na co się zdecydować. Masakra.
Ja w Douglasie kupuje zawsze puder Laura Marcier [emoji16] i produkty marki Mac (pisak bo brwi) bo mam jasna oprawe oczu a na brwi sie nie dostalam z racji pobytu w szpitalu.

Ja staremu zegarek kupuje w tym roku i jakieś odżywki na siłownie . Dzieciom zabaweczki 🤣 starsza sobie wybrała akcesoria do swojego konia i ubrania :)

Jeśli chodzi o brwi to ja używam benefit takiej kredki jak długopis. Genialna

Ja staremu zegarek kupuje w tym roku i jakieś odżywki na siłownie . Dzieciom zabaweczki [emoji1787] starsza sobie wybrała akcesoria do swojego konia i ubrania :)

Jeśli chodzi o brwi to ja używam benefit takiej kredki jak długopis. Genialna
A jaki odcien masz tej kredki? Ja uzywam z Golden Rose bo jest tansza i latwo dostepna [emoji16]

Kasiaparasia a zapytaj swoją o tor kulkowy
np taki

moja to by chyba spała na tym torze. A my z mężem z nią 😂 marzę żeby taki kupić ale. nie wiem gdzie miałby stać 🤔

reklama
Do góry