reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Suri Paulina co to za
Panna? Co wy oglądacie? Blogi jak się malować? Pierwszy raz ja widzę...

Ja dziś mam plan ze zamawiam prezenty dla wszystkich :)

reklama
Hanna Knopińska, na YouTube Digitalgirl, makijażystka, tak lubię oglądać filmiki o robieniu makijażu. Ponadto kobitka założyła firmę produkująca kosmetyki pod nazwą glamshop.

Człowiek to się jednam uczy całe życie [emoji2] No glamshopa i pigmenty z niego to ja znam bardzo dobrze tylko coś mnie ta jego tworczynj ominęła :)

A co to były za klocki, przypomnij. Ja kończę ogarniać kuchnie i siadam do zakupow.

tylko w adresie zamiast alledrogo ma. być nazwa tego portalu ;)
myślę że z takiej ilości będzie zadowolona. w przedszkolu buduje takie cuda że aż. nie mogę. się doczekać jak je dostanie. Więcej prezentów dla niej nie planuje, bo ma. cały pokój zabawek ale. się nimi nie bawi. więc szkoda. mi kasy.

Dzis zaczynam 12 tydzień...strasznie to.leci.
A u mnie zaczal sie 9 tydzien [emoji846]
dzień dobry!
słonecznie za oknem to aż się chce.
Zrobiłam sobie lekką kawkę, dolalam jeszcze wody ale trochę się boję wypić. Będę lyczkować.
A jutro wizyta, a jutro wizyta :D
Ja zrobilam herbate z pigwa i paczki zajadam
U nas wczoraj były pierogi z garmażerki. Ale dzisiaj bym zjadła placka po węgiersku Zobacz załącznik 1055483
U mnie na obiad wczorajsze spaghetti
hahahha redlipstickmonster [emoji23]
No wyrazista dziewczyna, pozytywnie zakręcona
Mialam okazje poznac na zywo Ewe [emoji846] to prawda, przemila osoba

Wrocilam z zakupow prezentowych dla meza. Duuuuuzo praktycznych prezentow [emoji16]

A u mnie zaczal sie 9 tydzien [emoji846]Ja zrobilam herbate z pigwa i paczki zajadamU mnie na obiad wczorajsze spaghettiMialam okazje poznac na zywo Ewe [emoji846] to prawda, przemila osoba

Wrocilam z zakupow prezentowych dla meza. Duuuuuzo praktycznych prezentow [emoji16]
Pochwal sie co kupilas dla meza? :) ja nie mam kompletnie pomyslu

Pochwal sie co kupilas dla meza? :) ja nie mam kompletnie pomyslu
Pizama, swiateczne bokserki. Zabawne skarpetki, kubek Marvela i cos slodkiego.
20191211_111620.jpeg

reklama
Do góry