reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja tez po wizycie. Widoczny zabarwiony śluz, ale bez aktywnego krwawienia. Lekarz mówił, ze się oczyszcza i mam się nie przejmować. Zrobił też usg, serduszko biło, rączki i nóżki były widoczne, żadnego krwiaka czy odklejania się kosmówki nie widać. Dostałam luteinę i mam brać do następnej wizyty albo i nawet do prenatalnych. Ulżyło mi.

@adzaaa strasznie mi przykro, nawet nie potrafię sobie wyobrazić co teraz czujesz. Bądź dzielna i trzymaj się dla synka. Mam nadzieję że niedługo wrócisz żeby nam pokazać piękne dwie kreski.

@cytrynk4 A co do zabawek i prezentów jak nie lubisz za bardzo rodziców tych dzieci to polecam wszelkie grające pierdoły [emoji23] szczególnie dla tych młodszych dzieciaków[emoji23] a jeśli ich lubisz to oszczędź im takich atrakcji [emoji6] któraś też chyba jeszcze pytała o ciastolinę. Ja kupiłam synowi jak był mały śmieciarkę Play doh, która robiła z ciastoliny smieci w różnych kształtach i "wypluwała" je [emoji1751][emoji1751][emoji1751] no on miał zabawę przednią, ja mniej, bo ta Ciastolina była wszędzie, a najlepiej się komponowała z dywanem [emoji58]

Dziewczyny, dziś w nocy obudziły mnie straszne zawroty i taki szum w głowie podczas przewracania głowy z lewej strony na prawa, i straszny naplyw śliny jak na wymioty. W ciągu dnia miałam dalej cały czas zawroty, bałam się chodzic bo równowagę mi było ciężko utrzymać. Miał ktoś tak? Nigdy wczesniej mnie takie cos nie spotkało.

Ja jestem za kreatywnymi zabawkami, bardzo lubimy gry - np. łowienie rybek czy małpki. Dla rocznego dziecka fajne są zabawki typu dzbanuszek z fisher price - figury geometryczne wkładane w odpowiednie otwory - u nas to był hit. Dla tych starszych to może głowy lalek do robienia makijażu? Moja trzylatka uwielbia zabawy w gotowanie, w sklep czy we fryzjerkę :) dla chłopców pewnie sprawdzą się narzędzia itp :) widziałam np. rewelacyjny zestaw strażaka sama na allegro

reklama
Dziewczyny, dziś w nocy obudziły mnie straszne zawroty i taki szum w głowie podczas przewracania głowy z lewej strony na prawa, i straszny naplyw śliny jak na wymioty. W ciągu dnia miałam dalej cały czas zawroty, bałam się chodzic bo równowagę mi było ciężko utrzymać. Miał ktoś tak? Nigdy wczesniej mnie takie cos nie spotkało.
który tydzień jesteś? w pewnym etapie ciąży, ponoć w trzecim miesiącu pierwszego kwartału zawroty głowy są normalne, choć nie wiem czy takie silne też czy lekki helikopter. Mi się zaczęły dwa czy trzy dni temu. Jestem 10tc +.

Do góry