reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

czy was też TAK SUSZY. Wypijam jedna duży kubas Herbaty i natychmiast idę po następny bo dalej chce. mi się pić. I tak cały czas
Tak, czuję że chce mi się pić, zwłaszcza wieczorem. Tylko piję po łyczku żeby nie prowokować mdłości.

Za to w kwestii jeżdżenia autem to wzrok jest ok. Nigdy zresztą nie miałam wady. Tylko jak mi niedobrze to czuję że mam osłabione reakcje i robię głupoty. Dziś np. parkowałam z 4 korektami, bo źle wjechałam w miejsce na wąskim parkingu. A wcześniej nie byłam pewna czy przejadę między zaparkowanym samochodem a śmieciarką... Było wąsko, ale nie aż tak wąsko. W końcu panowie złożyli stopień w śmieciarce i mi machali żebym przejechała. Miło z ich strony ale ja oczywiście poczułam się jak typowa "baba" za kierownicą.

reklama
Dziewczyny w jakim wieku macie swoje dzieciaczki i co im kupujecie na gwiazdkę? Szukam inspiracji dla dwóch dziewczynek 4,5 i 5,5 lat które ciągle ze sobą rywalizują, dwóch trzylatków z czego jeden ma wszystkie zabawki świata a drugi nie bawi się zabawkami i dla chłopca roczniaka. Może coś mi podpowiecie z doświadczenia? To wszystko rodzinka wiadomo pogada się z rodzicami ale też trzeba mieć swój zamysł ;-)

Kochane, gratuluję Wam wszystkim i życzę wszystkiego co najlepsze, szczególnie ZDROWIA i szczęśliwych rozwiązań ❤️
Niestety ja muszę się pożegnać. Lekarka powiedziała, że dzidziuś urósł, na pewno miał bijące serduszko, ale niestety u mnie brak happy endu, ciąża poroniona. Za tydzień kontrola czy wszystko się oczyściło, jeśli nie to dalsza droga. Nie wiem jak teraz mam funkcjonować normalnie. Ale muszę, dla synka którego już mam. Bardzo się cieszę że mogłam Was poznać i trzymam za Was mocno kciuki ❤️

ja mam 6latke i kupuje jej wielki pudło klocków Kliksów, bo lubi się nimi bawić w przedszkolu. Myślalam też o torze Hot wheels, samochodziki zawsze dobre.

Kochane, gratuluję Wam wszystkim i życzę wszystkiego co najlepsze, szczególnie ZDROWIA i szczęśliwych rozwiązań ❤
Niestety ja muszę się pożegnać. Lekarka powiedziała, że dzidziuś urósł, na pewno miał bijące serduszko, ale niestety u mnie brak happy endu, ciąża poroniona. Za tydzień kontrola czy wszystko się oczyściło, jeśli nie to dalsza droga. Nie wiem jak teraz mam funkcjonować normalnie. Ale muszę, dla synka którego już mam. Bardzo się cieszę że mogłam Was poznać i trzymam za Was mocno kciuki ❤
Nie wiem co powiedzieć... 😢 przytulam! Ulozy się i czekamy na kolejna radosna nowinę 😘

Bardzo mi przykro... Siły życzę i wytrwałości w tym trudnym czasie [emoji853]
Kochane, gratuluję Wam wszystkim i życzę wszystkiego co najlepsze, szczególnie ZDROWIA i szczęśliwych rozwiązań [emoji3590]
Niestety ja muszę się pożegnać. Lekarka powiedziała, że dzidziuś urósł, na pewno miał bijące serduszko, ale niestety u mnie brak happy endu, ciąża poroniona. Za tydzień kontrola czy wszystko się oczyściło, jeśli nie to dalsza droga. Nie wiem jak teraz mam funkcjonować normalnie. Ale muszę, dla synka którego już mam. Bardzo się cieszę że mogłam Was poznać i trzymam za Was mocno kciuki [emoji3590]

@cytrynk4 - dla najmłodszego mogę zaproponować coś co mi się sprawdziło, np. zestaw zabawek do kąpieli Smily Play (wodniaki z tratwami) albo książeczki z cyklu "Ulica Czereśniowa". Akurat "Zima" otwiera cykl książeczek więc jest w sam raz na tą porę.
Jeśli lubi przytulanki to zobacz sobie maskotki z serii National Geographic. Są dość drogie jak na pluszaki, ale mój chrześniak dostał szopa (miał wtedy fascynację tymi zwierzakami) i pluszak stał się jego ulubionym. Miękki, solidny, śliczny.

Kochane, gratuluję Wam wszystkim i życzę wszystkiego co najlepsze, szczególnie ZDROWIA i szczęśliwych rozwiązań ❤️
Niestety ja muszę się pożegnać. Lekarka powiedziała, że dzidziuś urósł, na pewno miał bijące serduszko, ale niestety u mnie brak happy endu, ciąża poroniona. Za tydzień kontrola czy wszystko się oczyściło, jeśli nie to dalsza droga. Nie wiem jak teraz mam funkcjonować normalnie. Ale muszę, dla synka którego już mam. Bardzo się cieszę że mogłam Was poznać i trzymam za Was mocno kciuki ❤️
Bardzo mi przykro.
Ściskam mocno ❤

reklama
@adzaaa - bardzo mi przykro... Nie wiem co napisać, wszystko było na dobrej drodze...
Życzę Ci dużo siły. Mam nadzieję, że możesz liczyć na wsparcie bliskich. Pamiętaj, że tu zawsze możesz liczyć na dobre słowo, zwłaszcza że dużo dziewczyn też ma za sobą takie przykre doświadczenia.

Do góry