reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Smacznego Kochana ;)
Ja rzuję migdały żeby obiadku nie zwrócić więc podziękuję za poczęstunek [emoji854]
Niestety u mnie idzie książkowo. Zaczęłam 11 tydzień i chyba mamy kulminację mdłości.

O jejku współczuje. Ja dzisiaj się nawet dobrze czuje wiec i apetyt dobry. Oby Tobie szybko przeszło

O jejku współczuje. Ja dzisiaj się nawet dobrze czuje wiec i apetyt dobry. Oby Tobie szybko przeszło
Dzięki. Trochę się już przyzwyczaiłam i mam nadzieję, że również "książkowo" przejdzie. Ale chyba muszę na jakiś czas odpuścić prowadzenie samochodu, bo dziś akurat sama jechałam do pracy i nie czułam się w pełni skoncentrowana na drodze. Tylko tego by brakowało, żebym jeszcze jakąś kolizje spowodowała... 👎

Może trzeba poćwiczyć ten chwyt który stosował Cesar Milan- "zaklinacz psów" z programu tv. Zawsze mnie to bawiło jak on takim jednym szturchnięciem psy do porządku przywoływał.
Co do tego chwytu , jest on fajny i dobry jednak trzeba nauczyć się go używac bo można "zepsuć" psa niestety.
Mam hodowle borderów więc podstawy mam. Ale jeśli chodzi o Beagle to są poprostu takie psy. Ich tresura nie obchodzi. Są złośliwe , i kradną ,mój pies kradł nawet miski ze wsi🤦

Dzięki. Trochę się już przyzwyczaiłam i mam nadzieję, że również "książkowo" przejdzie. Ale chyba muszę na jakiś czas odpuścić prowadzenie samochodu, bo dziś akurat sama jechałam do pracy i nie czułam się w pełni skoncentrowana na drodze. Tylko tego by brakowało, żebym jeszcze jakąś kolizje spowodowała... [emoji107]

Ooo jejku to faktycznie. Ja zauważyłam ze jedynie gdzie nie jesteśmy skoncentrowana to zakupy i przedszkole. I wszędzie gdzie są światełka to nie zwracam uwagi na nic

Dzięki. Trochę się już przyzwyczaiłam i mam nadzieję, że również "książkowo" przejdzie. Ale chyba muszę na jakiś czas odpuścić prowadzenie samochodu, bo dziś akurat sama jechałam do pracy i nie czułam się w pełni skoncentrowana na drodze. Tylko tego by brakowało, żebym jeszcze jakąś kolizje spowodowała... 👎
Ja mam dokładnie tak samo jak Ty... boje się jeździć samochodem gdzieś gdzie jest większy ruch. W poprzedniej ciąży miałam tak samo. I mi ciaza już drugi raz wpłynęła na wzrok. W pierwszej mi się wada pogorszyła a po porodzie znowu widziałam dobrze w swoich wcześniejszych okularach i teraz znów widzę gorzej...

Ja mam dokładnie tak samo jak Ty... boje się jeździć samochodem gdzieś gdzie jest większy ruch. W poprzedniej ciąży miałam tak samo. I mi ciaza już drugi raz wpłynęła na wzrok. W pierwszej mi się wada pogorszyła a po porodzie znowu widziałam dobrze w swoich wcześniejszych okularach i teraz znów widzę gorzej...
Mnie też się wzrok pogorszył, nie jeżdżę samochodem już od jakiegoś czasu, bo mimo okularów i tak mi się obraz rozmazywal. A teraz jeszcze doszły zawroty głowy więc już wogole. nie nadaje się do jazdy. W I ciąży też. to miałam ale dużo później.

czy was też TAK SUSZY. Wypijam jedna duży kubas Herbaty i natychmiast idę po następny bo dalej chce. mi się pić. I tak cały czas

reklama
Do góry