reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Smacznego Kochana ;)
Ja rzuję migdały żeby obiadku nie zwrócić więc podziękuję za poczęstunek [emoji854]
Niestety u mnie idzie książkowo. Zaczęłam 11 tydzień i chyba mamy kulminację mdłości.

O jejku współczuje. Ja dzisiaj się nawet dobrze czuje wiec i apetyt dobry. Oby Tobie szybko przeszło

O jejku współczuje. Ja dzisiaj się nawet dobrze czuje wiec i apetyt dobry. Oby Tobie szybko przeszło
Dzięki. Trochę się już przyzwyczaiłam i mam nadzieję, że również "książkowo" przejdzie. Ale chyba muszę na jakiś czas odpuścić prowadzenie samochodu, bo dziś akurat sama jechałam do pracy i nie czułam się w pełni skoncentrowana na drodze. Tylko tego by brakowało, żebym jeszcze jakąś kolizje spowodowała... 👎

Może trzeba poćwiczyć ten chwyt który stosował Cesar Milan- "zaklinacz psów" z programu tv. Zawsze mnie to bawiło jak on takim jednym szturchnięciem psy do porządku przywoływał.
Co do tego chwytu , jest on fajny i dobry jednak trzeba nauczyć się go używac bo można "zepsuć" psa niestety.
Mam hodowle borderów więc podstawy mam. Ale jeśli chodzi o Beagle to są poprostu takie psy. Ich tresura nie obchodzi. Są złośliwe , i kradną ,mój pies kradł nawet miski ze wsi🤦

Dzięki. Trochę się już przyzwyczaiłam i mam nadzieję, że również "książkowo" przejdzie. Ale chyba muszę na jakiś czas odpuścić prowadzenie samochodu, bo dziś akurat sama jechałam do pracy i nie czułam się w pełni skoncentrowana na drodze. Tylko tego by brakowało, żebym jeszcze jakąś kolizje spowodowała... [emoji107]

Ooo jejku to faktycznie. Ja zauważyłam ze jedynie gdzie nie jesteśmy skoncentrowana to zakupy i przedszkole. I wszędzie gdzie są światełka to nie zwracam uwagi na nic

Dzięki. Trochę się już przyzwyczaiłam i mam nadzieję, że również "książkowo" przejdzie. Ale chyba muszę na jakiś czas odpuścić prowadzenie samochodu, bo dziś akurat sama jechałam do pracy i nie czułam się w pełni skoncentrowana na drodze. Tylko tego by brakowało, żebym jeszcze jakąś kolizje spowodowała... 👎
Ja mam dokładnie tak samo jak Ty... boje się jeździć samochodem gdzieś gdzie jest większy ruch. W poprzedniej ciąży miałam tak samo. I mi ciaza już drugi raz wpłynęła na wzrok. W pierwszej mi się wada pogorszyła a po porodzie znowu widziałam dobrze w swoich wcześniejszych okularach i teraz znów widzę gorzej...

Ja mam dokładnie tak samo jak Ty... boje się jeździć samochodem gdzieś gdzie jest większy ruch. W poprzedniej ciąży miałam tak samo. I mi ciaza już drugi raz wpłynęła na wzrok. W pierwszej mi się wada pogorszyła a po porodzie znowu widziałam dobrze w swoich wcześniejszych okularach i teraz znów widzę gorzej...
Mnie też się wzrok pogorszył, nie jeżdżę samochodem już od jakiegoś czasu, bo mimo okularów i tak mi się obraz rozmazywal. A teraz jeszcze doszły zawroty głowy więc już wogole. nie nadaje się do jazdy. W I ciąży też. to miałam ale dużo później.

czy was też TAK SUSZY. Wypijam jedna duży kubas Herbaty i natychmiast idę po następny bo dalej chce. mi się pić. I tak cały czas

reklama
Do góry