reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
tresujemy odkad ja przywiezlismy. ona umie komendy itp. Ale. jest złośliwa i lubi kraść ;) i jeśli szlag mnie trafia to dlatego. No jest młoda więc o tym też. trzeba pamiętać. Właśnie mąż poszedł z. nią na spacer. Biglica zmęczona - biglica szczęśliwa - biglica spokojna :D no... jak dziecko ;)

Już po [emoji16] Za dwa tygodnie kolejna wizyta będziemy umawiać prenatalne. Maluch ma 2.28 cm, jestem w 8+5 wg pomiarów. Serduszko bije. Pojawił się niestety mięśniak. [emoji17]
Super wiadomość z Dzidziusiem. :)
U mnie też pojawił się mięśniak. A nigdy wcześniej nie miałam. Czytałam, że to się zdarza, choć częściej wynika z tego, że malutki mięśniak już był i pod wpływem hormonów po prostu urósł. W ciąży się ich nie leczy tylko obserwuje.

Nasz kolega ma 1,5 roczna biglice i trzyma ją w bloku. Nie zawsze z dziewczyna maja czas żeby zabrać ja na długi spacer i czesto jak zostaje na chwile sama w domu to drapie im ściany... w jednej ścianie już prawie zrobiła przejście do pokoju obok 😂 ale jak się wybiega to jest spokojna

tresujemy odkad ja przywiezlismy. ona umie komendy itp. Ale. jest złośliwa i lubi kraść ;) i jeśli szlag mnie trafia to dlatego. No jest młoda więc o tym też. trzeba pamiętać. Właśnie mąż poszedł z. nią na spacer. Biglica zmęczona - biglica szczęśliwa - biglica spokojna :D no... jak dziecko ;)
Może trzeba poćwiczyć ten chwyt który stosował Cesar Milan- "zaklinacz psów" z programu tv. Zawsze mnie to bawiło jak on takim jednym szturchnięciem psy do porządku przywoływał.

Nasz fasolek [emoji7] Nawet się ostro poruszał dla rodziców [emoji7]
IMG_20191209_181534.jpeg

reklama
Super wiadomość z Dzidziusiem. :)
U mnie też pojawił się mięśniak. A nigdy wcześniej nie miałam. Czytałam, że to się zdarza, choć częściej wynika z tego, że malutki mięśniak już był i pod wpływem hormonów po prostu urósł. W ciąży się ich nie leczy tylko obserwuje.

Ja mam torbiela na chyba prawym jajniku ale lekarz kazał się nie stresować tym

Do góry