Paulina.zen
Fanka BB :)
Trzymajcie kciuki lecimy na wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry,
Starałam się przez weekend czytać co tam u Was słychać, ale od pisania zrobiłam sobie wolne. Wróciliśmy wieczorem z wyjazdu mikołajkowego no ale dziś już trzeba wrócić do rzeczywistości więc powoli zbieram się do pracy.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Bądźcie dobrej myśli, bez nerwów!
Ja mam tylko zmartwienie z odpowiednią ilością picia. Jak na samym początku piłam po 3-4 litry wody to teraz ciężko mi wypić jedna butelkę :/ cały dzień piję małymi łykami, bo jak próbowałam wypić całą szklankę (albo chociaż pół) to za chwilę musiałam ją zwrócić. Soki mi nie smakują, herbata też. Mam nadzieję, że mi się nie przypląta jakieś zapalenie pęcherza przez to.
Dobrego dnia!!
ps. Suri - piękna biglica aniołek, gdy śpi
Nic sie nie stresuj bedzie dobrze))))Jak byłam spokojnie to teraz czekając strasznie się stresuje
Głowa do góry! Nie ma się co denerwować!Jak byłam spokojnie to teraz czekając strasznie się stresuje