reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

ja jej nie spuszczam bo by nie wróciła, nie ufam jej, to raz, a dwa że u mnie niby osiedle domków ale ruch duży. Wybiegnie z podwórka prosto pod jadący samochód. a gupia taka że swojego ogona czasem szuka....

reklama
Hej, 2:04 a ja oczy jak pięć złotych. Jeżu co mi się dzieje... Jutro rozmowa z szefem chyba to mi przeszkadza...
Plus taki że wymyśliłam rozwiązanie na inne spotkanie a myślałam od czwartku o problemie :D

Takajedna, Kasia czekam na relacje i zdjęcia z wizyt :)

A właśnie, są tu dziewczyny pracujące w biurze - kiedy planujecie iść na zwolnienie? Ja z jednej strony chciałabym jak najpóźniej żeby nie dostać pierdolca sama w domu z drugiej chciałabym mieć trochę czasu dla siebie, jakieś zajęcia dla mam czy coś żeby się poruszać

Hej. Mój mąż dziś poszedł do szpitala i przez parę dni będę sama z dzieciakami. Młoda dziś ma luzy bo nie idzie do przedszkola, muszę Ją doleczyć z kataru. Idę serwować Maluchom jajecznicę. Pozytywnych wizyt Dziewczyny i czekamy na dobre wiadomości.

Witam się i ja. Dziś musiałam wstać o 3.30[emoji3525] Jestem już w Krakowie w poradni patologii ciąży. Poradnia czynna od 8 a już pełno ludzi. Ciekawe ile tu będę kwitnąć...

Witam się i ja. Dziś musiałam wstać o 3.30[emoji3525] Jestem już w Krakowie w poradni patologii ciąży. Poradnia czynna od 8 a już pełno ludzi. Ciekawe ile tu będę kwitnąć...

A coz Ty tam robisz bo nie pamietam [emoji6][emoji848].

Dzień dobry dziewczęta. Nocka przespana nie jest złe , zaraz jakieś snidankoni idziemy zobaczyć ze starym co u fasoli [emoji173]️

Miłego dnia 🥰

reklama
Dzień dobry,
Starałam się przez weekend czytać co tam u Was słychać, ale od pisania zrobiłam sobie wolne. Wróciliśmy wieczorem z wyjazdu mikołajkowego :) no ale dziś już trzeba wrócić do rzeczywistości więc powoli zbieram się do pracy.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Bądźcie dobrej myśli, bez nerwów!

Ja mam tylko zmartwienie z odpowiednią ilością picia. Jak na samym początku piłam po 3-4 litry wody to teraz ciężko mi wypić jedna butelkę :/ cały dzień piję małymi łykami, bo jak próbowałam wypić całą szklankę (albo chociaż pół) to za chwilę musiałam ją zwrócić. Soki mi nie smakują, herbata też. Mam nadzieję, że mi się nie przypląta jakieś zapalenie pęcherza przez to.

Dobrego dnia!!
ps. Suri - piękna biglica :) aniołek, gdy śpi ;)

Do góry