Kasiaparasia
Fanka BB :)
Adzaa spokojnie wiesz, że taki delikatny zabarwiony śluz jest normalny. Kiedy masz wizytę żeby się uspokoić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już po wizycie fasolka ma już 3 cm . Serduszko bije wszystko jest dobrze [emoji173]️
Za 3 tygodnie prenatalne- mam jej w cenie wizyty muszę jedynie pappa zrobić.
@takajedna trzymam kciuki teraz za Ciebie [emoji3059]
Cytrynka ja pracuje i w biurze i z klientami wiec teoretycznie poszłabym na zwolnienie nawet teraz, duży kontakt z wirusami. Ale praktycznie wybieram się styczeń/luty.
Dziewczyny jak to jest w ospa wietrzna.
U córki w grupie 2 dzieci zachorowała ( moja miała tylko 1 dawkę szczepienia wiec nie jest zabezpieczona) i tu pytanie czy jak przyniesie do domu to mam się stresować? Odrazu mówię, że ja jako dziecko przeszłam wiatrówkę.
Paulina No i elegancko!!! Jak tam Twój chłop? To jego pierwsze dziecko to pewnie mega zajarany i wzruszony co? mój mnie dzisiaj cisnął, że tez chce iść ze mną ale mu to wybijam z głowy. On chce iść zapoznać się z lekarką ... [emoji23]
Super, gratuluje ! Który tc, że już 3 cm [emoji44]
Tez byłam w szoku [emoji23] z OM wychodzi 9+4 czyli 10 tydzień Zobacz załącznik 1054851