reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Wiecie co ludzie to jednak są pieprznieci 😂 dodałam post na takiej stronie facebookowe u siebie w mieście jak to jest z tymi izolatkami u nas na porodówce i aż jestem w szoku bo Pan się ze mnie nabija ze ile ja mam lat ze liczę na coś więcej niż na NFZ 😂😂😂 i ze takie życzenia są śmieszne

Wiecie co ludzie to jednak są pieprznieci 😂 dodałam post na takiej stronie facebookowe u siebie w mieście jak to jest z tymi izolatkami u nas na porodówce i aż jestem w szoku bo Pan się ze mnie nabija ze ile ja mam lat ze liczę na coś więcej niż na NFZ 😂😂😂 i ze takie życzenia są śmieszne
Napisz mu; a co Pan możesz wiedzieć. Znawca porodówek

Oj bonciu powiem Ci, że mi się marzy osobna sala. Po ostatnim porodzie leżałam z młodziutką dziewczyną, u której od rana do późnego wieczora ktoś był. I tak codziennie. Myślałam że mnie trafi. Nie mogłam spokojnie nakarmić, odpocząć czy się przespać. Nie mówiąc już o tym, że to był krótki poród ale intensywny, straciłam sporo krwi i byłam mega osłabiona, potrzebowałam trochę ciszy i spokoju.

To tak się sprawy mają 🥰🥰
Gratulacje nowy mamusią
A aktualnym spokojnej ciąży

Załączniki

• 20191204_111527.jpg
    20191204_111527.jpg
    825,9 KB · Wyświetleń: 102
  • 20191204_111534.jpg
    20191204_111534.jpg
    807,7 KB · Wyświetleń: 104
Hmm mi z flo wychodzi 9td4 mija się z usg około 2 dni wiec jest super ale mierząc powiedziała mi 2 cm wszystko Oki rączki nóżki główka serduszko heh i dupcia bo akurat tak się ustawiło

reklama
Ale to jest piękne jak te maluszki tam sobie rosną. Nigdy o tym nie myślałam a jakie to fascynujące.
Dziś szefowi powiedziałam że dzidzia ma juz serduszko 6-8 tydzień to oczy wielkie zrobił i mówi : taaak szybko?
Mój szef ma 29 lat :D

Do góry