reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Witajcie,
Nieśmiało dołączam, bo zaczynam brać pod uwagę niepowodzenie w tej ciąży. Jestem niby w 6 tyg, a na USG pokazuje ciążę młodsza równo o 2 tyg- także tego.... Ale pęcherzyk ciążowy i żółtkowy był, może coś jeszcze z tego będzie
Czemu nastanawiasz się od razu negatywnie ???

reklama
Owulacja się przesunęła. Też mam ciążę młodszą o 2 tygodnie niż wynika to z @. Zbadaj bhcg i po 48h również czy odpowiednio przyrasta. Jeśli tak i nie ma krwawień to wszystko jest w jak najlepszym porządku [emoji8]
Witajcie,
Nieśmiało dołączam, bo zaczynam brać pod uwagę niepowodzenie w tej ciąży. Jestem niby w 6 tyg, a na USG pokazuje ciążę młodsza równo o 2 tyg- także tego.... Ale pęcherzyk ciążowy i żółtkowy był, może coś jeszcze z tego będzie

Wolę pozytywne zaskoczenie gdyby ciąża się rozwijała, niz rozczarowanie, że się zatrzymala. I w poprzedniej w 6 tyg biło już serduszko- także

Owulacja się przesunęła. Też mam ciążę młodszą o 2 tygodnie niż wynika to z @. Zbadaj bhcg i po 48h również czy odpowiednio przyrasta. Jeśli tak i nie ma krwawień to wszystko jest w jak najlepszym porządku [emoji8]
Właśnie czekam na wyniki bety, bo w 4 tyg wg ginekologa była niska- 218, ale się nie przejelam. Dopiero po pon USG uznałam, że może rzeczywiście miał rację i w pon na fundusz robiłam betę -dzis poszłam podejrzeć, bo wyniki prosto do gabinetu idą i jest chyba ok bo 38760, wczoraj zrobiłam prywatnie, bo nie byłam pewna czy ta z przychodni do piątku spr- jeszcze nie mam wyników. Porównując ta z 4 tyg i 6 tyg wg kalkulatorów przyrost ok.

Właśnie czekam na wyniki bety, bo w 4 tyg wg ginekologa była niska- 218, ale się nie przejelam. Dopiero po pon USG uznałam, że może rzeczywiście miał rację i w pon na fundusz robiłam betę -dzis poszłam podejrzeć, bo wyniki prosto do gabinetu idą i jest chyba ok bo 38760, wczoraj zrobiłam prywatnie, bo nie byłam pewna czy ta z przychodni do piątku spr- jeszcze nie mam wyników. Porównując ta z 4 tyg i 6 tyg wg kalkulatorów przyrost ok.
Witaj Kochana. Ty sie przejmowalas beta z 4tyg? Moja wynosila 44,84 a po 3 dniach 141,30- wiec glowa do gory. Wazny jest przyrost a nie ilosc w tysiacach. Ja sama mam mlodsza ciaze o 5 dni

Nir martwcie się kochane ! Trzymam kciuki za Was wszystkie, jadę już do domu z tego burdelu, kutwa wiadomo ze audyt będzie od miesiąca a oni dzisiaj porządki i procesy robią... porażka
No a z pozytywów...to czeka na mnie zupa pomidorowa w domu 😀

reklama
Nir martwcie się kochane ! Trzymam kciuki za Was wszystkie, jadę już do domu z tego burdelu, kutwa wiadomo ze audyt będzie od miesiąca a oni dzisiaj porządki i procesy robią... porażka
No a z pozytywów...to czeka na mnie zupa pomidorowa w domu 😀
Jedz na zdrówko
Ja dzisiaj miałam taka ochotę na ziemniaki z sosem i fasolka ze mniaaaaam 😂

Do góry