reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

W swoje urodziny miała temperaturę prawie 40 stopni w nocy A to było akurat w czerwcu.

Niby jeden z mocniejszych antybiotyków o szerokim działaniu poczekaj jeszcze jak temperatury dalej będą pójść na kontrol.
No to macie nieźle. Najgorzej chyba jak się ma więcej jak jedno dziecko, bo później epidemia 😐

reklama
W swoje urodziny miała temperaturę prawie 40 stopni w nocy A to było akurat w czerwcu.

Niby jeden z mocniejszych antybiotyków o szerokim działaniu poczekaj jeszcze jak temperatury dalej będą pójść na kontrol.
W czwartek idziemy na kontrolę. Dosyć późno zaczął go brać, bo dopiero czwarty dzień od pojawienia się temperatury

Dziewczyny ale mnie napadli na pomidorowke 😁
Kupiłam całego kurczaka, cycka wycięłam do sałatki do pracy a gnaty gotuje na zupkę 😍
Będę żreć 3 dni taki gar :D

U mnie córka rekord temperatury pobiła jak miała jakoś koło 2.5 lat wtedy miała 41.2 takiej gorączki nie widizlama nigdy. Ale tak naprawdę dopiero wtedy zaczęła gorzej się czuć a do tych 40 naprawdę nikt nie powiedział że ma gorączkę.
Jako małe dziecko była diagnozowana pod kątem zespołu nawracających gorączek bo ona często ma takie odpaly nocka czy dwie gorączki i jak nowo narodzone dziecko.
Z tym że ona gorączkę dobrze znosi i do tych 40 naprawdę nie podaje nic. Ale syn już przy 38-38.5 gorzej się czuje ale też do tych 39 trzymam.

reklama
Do góry