Aniaania25
Fanka BB :)
Na mnie obecnie działa letnia herbata owocowa.Ponoć migdały i imbir ale nie próbowałam
I niestety woda gazowana a do tej pory nie nawidzilam wody gazowanej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na mnie obecnie działa letnia herbata owocowa.Ponoć migdały i imbir ale nie próbowałam
No zupa pomidorowa to jest Bardzo prosta, bo to w sumie rosół z przecierem i śmietankąTo podzielcie się przepisem dla zupełnego laika jeśli chodzi o zupy [emoji120] Mam ślinotok ... [emoji1786]
CholerkaKurde jeszcze Młody mi tym zinnatem wymiotuje, a jest tak gęsty ten antybiotyk że mi go braknie i jutro muszę skombinować receptę.
Ja tylko jak robie zupę krem z pomidorów, wtedy biere swiezaki i jest też pychaJa przecieram pomidory na tarce i podsmażam na patelni -sztooooos i czosnek musowo![]()
Ja nie mam w ogóle mdłości w pracy, adrenalina albo szef mi to wszystko hamują...Ponoć migdały i imbir ale nie próbowałam
Lola wylazlas?
Hahahaha ja tez już któryś dzień z kolei bez mdłości . I taka mam ochotę na makaron ze szpinakiem ooooo mniamJa nie mam w ogóle mdłości w pracy, adrenalina albo szef mi to wszystko hamują...
Bardzo dobry kochanaGusia, mam wrażenie ze masz dzisiaj bardzo dobry dzieńaż mnie zarażasz tym podejściem
![]()
Hahah, może działa na Ciebie jak środki odurzająceBardzo dobry kochana
Może mi odwaliło po tym progesteronieJakieś sympatyczne skutki uboczne
Wbiłam sobie do mojej główki że nie mogę się wiecznie martwić. I tak nic nie zmienie.
Muszę się cieszyć z tego co mam. Koniec narzekania i lamemtowania![]()