reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Cześć Dziewczyny,
Ja miałam dziś zwariowany dzień w pracy, z niczym się nie wyrabiam. Tym bardziej, że dziś mdłości mnie męczyły niezależnie od tego czy byłam przed czy po jedzeniu. Taki psikus.
A po pracy alergolog i odczulanie. Padam na twarz, a muszę na jutro sobie jeszcze parę rzeczy do pracy przygotować.
Może jakoś dam radę 💪

Gratuluję udanych wizyt. Czekamy na informacje od pozostałych, które miały na dziś termin :)

reklama
Karusia nasz pediatra mówi, że przy porządnych infekcjach i jednoczesnym leczeniu antybiotykiem gorączka może utrzymywać się 4 Max 5 dób. Dawaj przeciwgorączkowe, rób okłady letnie na łydki i wietrz dużo. Nie wiem jak z tymi zatokami teraz ale na przyszłość mega skuteczny u nas jest sinupret ( w kroplach ) inhalacje i irigasin kids.

Karusia nasz pediatra mówi, że przy porządnych infekcjach i jednoczesnym leczeniu antybiotykiem gorączka może utrzymywać się 4 Max 5 dób. Dawaj przeciwgorączkowe, rób okłady letnie na łydki i wietrz dużo. Nie wiem jak z tymi zatokami teraz ale na przyszłość mega skuteczny u nas jest sinupret ( w kroplach ) inhalacje i irigasin kids.
Dziękuję bardzo 💕

A powiedzcie mi kobity,
Brałam progesteron 50mg, były palmienia,
Dałam sobie 100mg i jest git.
Powinnam dalej sobie seteczki dawać? Czy wrócić do 50?
Jak myslita? :D

reklama
Ja bralam na wlasna reke od pozytywnego testu 1x100 a lekarka na 1 wizycie mowila zeby zwiekszyc do 2x100. Mysle ze 200/300 mg to taka normalna dawka.
A powiedzcie mi kobity,
Brałam progesteron 50mg, były palmienia,
Dałam sobie 100mg i jest git.
Powinnam dalej sobie seteczki dawać? Czy wrócić do 50?
Jak myslita? :D

Do góry