reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Byłam...
Jajko urosło z 3 do 11 mm, ale w środku nie widać nic oprócz małej kropeczki.
Powiedział że jest możliwe że się tak ułożyło ale że jest tez możliwość że nie rośnie...
Kazał mi przyjść w czwartek.
Dał skierowanie do endo.

Endo ??? Co to ? A plamienie powiedział z jakiego powodu?

reklama
Znów liczę...
OM 30.09- cykl 35 dni.
Do zapłodnienie mogło dość w 21-23 dniu cyklu... Czyli 21-22- 23.10.
Do tego czasu byłby to 5+2+3+4...
Teraz by się lepiej zgadzało co?
Bardzo się martwię...

to nie możesz zaprowadzić na. późniejszą godzinę? my czasem i na wpół do 10 dochodzimy bo nam się nie chce spieszyć, śniadanie i tak je w domu. Moja jak jest zdrowa i zostałaby w domu to by dostała pierdolca a jak kurwicy.
Dzień dobry

My dzisiaj zaspalysmy i młoda nie poszła do przedszkola 🤦‍♀️ Marudzi już na maksa i żałuje tego zaspania

@Gusia 2106 będzie dobrze wszystko . Wyjdziesz daj znać od razu 🥰

Hej dziewczyny.
Ja mam juz swoją pore snu i lapie sie wszystkiego zeby tylko nie paść na siedząco. Mam nadzieje ze ta sennosc szybko przejdzie[emoji24]. Bo funcjonowanie przez 3 h dziennie to jakiś zart.

Sama bym z przyjemnością wzięła fotografa ale mój mąż , o bosze on jest tam zazdrosny że zaraz by miał w głowie historię że mam romans z tym fotografem bo przecież zobaczy moje piersi i nie wiadomo co jeszcze [emoji23][emoji23][emoji85][emoji85]
Szczerze tak zazdrosnego faceta jak mój mąż jeszcze nie spotkałam [emoji23][emoji23]

To niech idzie z Tobą[emoji16]

to nie możesz zaprowadzić na. późniejszą godzinę? my czasem i na wpół do 10 dochodzimy bo nam się nie chce spieszyć, śniadanie i tak je w domu. Moja jak jest zdrowa i zostałaby w domu to by dostała pierdolca a jak kurwicy.
Nie u nas można tylko do 8. Odbierać możemy od 14:15
Jakoś się przemęcze 😂😂🤦‍♀️

Znów liczę...
OM 30.09- cykl 35 dni.
Bardzo się martwię...
Niestety w tej matematyce nie pomogę. U mnie cykle jak w zegarku 28-29 dni a i tak z ostatniego badania (i tego kiedy się staraliśmy) wynika, że owulacja była 2 dni wcześniej.
Natomiast u mnie w 5+2 był tylko pęcherzyk z cieniem w środku (taki tylko zarys czegoś bliżej nieokreślonego). Na USG nie mam podanego wymiaru pęcherzyka, ale wg lekarki wszystko było ok.

Coś o tych plamieniach się dowiedziałaś?

Miałam ostatnią om 25.09 obecnie powinnam być w 10tc (9+5) - ale zaznaczam, że cykle miałam różne od 35-42 dni. Wg pomiarów jestem w 8tc (7+5). Nie wiesz kiedy mogło dojść do zapłodnienia ani owulacji o ile nie miałaś prowadzonego monitoringu. Może się okazać, że ten cykl trwał nawet i 50 dni i ciąża jest mega świeża i dlatego nic nie widać. Robiłaś betę ? Przyrasta ?
Znów liczę...
OM 30.09- cykl 35 dni.
Bardzo się martwię...

Gusia u mnie owu 26 pazdziernika raczej i mam z usg 6+4, przy cyklach 32-35dni, a OM 9.10. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.

Niestety w tej matematyce nie pomogę. U mnie cykle jak w zegarku 28-29 dni a i tak z ostatniego badania (i tego kiedy się staraliśmy) wynika, że owulacja była 2 dni wcześniej.
Natomiast u mnie w 5+2 był tylko pęcherzyk z cieniem w środku (taki tylko zarys czegoś bliżej nieokreślonego). Na USG nie mam podanego wymiaru pęcherzyka, ale wg lekarki wszystko było ok.

Coś o tych plamieniach się dowiedziałaś?
Sprawdzil kondoma i mówił żeby tym się nie martwić, bo nie są z krwią ani ciemno brązowe

reklama
Znów liczę...
OM 30.09- cykl 35 dni.
Bardzo się martwię...
U mnie do zapłodnienia doszło prawdopodobnie podobnie jak u Ciebie 21-22.10 z tym że ja mam cykle 29-30dni i om 7.10, aktualnie wychodzi mi 7+5.
Nie stresuj się, za 2 tygodnie na pewno zobaczysz już serduszko

Do góry