reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Cześć
Z chęcią do was dołączę. Ponad rok starań. Test ciążowy pozytywny. Beta ładnie rośnie. Licząc od ostatniego okresu koniec 5 tygodnia . Już się nie mogę doczekać wizyty u gin zaplanowana jest dopiero na 21.11

Mam podobnie ! Wizyta 20.11. Od ostatniej @ licząc wychodzi wg aplikacji (4+1)/5tc.

reklama
ćmi mnie podwozie, ale nie ma lezenia póki co.
Córkę do przedszkola zaprowadze i mooooże się jeszcze położę.

ćmi mnie podwozie, ale nie ma lezenia póki co.
Córkę do przedszkola zaprowadze i mooooże się jeszcze położę.
Ja znowu męczący kaszel. W nocy wstawałam robić syrop z cebuli..... od tego mam tak obolale mięśnie podbrzusza..... do piątku wzięłam wolne także też zawiozłam syna do szkoły, rano szybkie zakupy, i zdążyłam wyprasowac wczorajsze pranie:)

Ja od 6 na nogach... Troszkę mdlilo... Ale troszkę zjadłam i przeszło..trochę cmi podwozie .. Córka zaraz do szkoły a ja do dentysty na kanałowe brrrr

Ja od 6 na nogach... Troszkę mdlilo... Ale troszkę zjadłam i przeszło..trochę cmi podwozie .. Córka zaraz do szkoły a ja do dentysty na kanałowe brrrr

powodzenia! Ja tez mam leczenie kanalowe, zaczelam jak jeszcze nie wie wiedzialam o ciazy i za tydzien ide na kolejna wizyte.
Troche sie obawiam w ciazy robic rtg no ale bedzie trzeba...

Właśnie dziewczyny można w ciąży pójść do dentysty i mieć zabieg w znieczuleniu? Czytałam gdzies ze można dopiero w 2 trymestrze i musi to być specjalne znieczulenie dla ciężarnych i nie każda klinika chce przyjmować. Jak jest u Was? Ja sobie nie wyobrażam wizyty u dentysty bez znieczulenia :p a muszę iść wyrwać zęba :/

reklama
Witajcie. Ja po dwóch dniach rozpusty i snu do 6 rano, dziś znowu wstałam o 4:30[emoji58]. Mam nadzieje ze te pobudki przejdą szybko, bo potrzebuje snu jak tlenu, a w pracy potem chodze jak przćmiona.

Do góry