reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Co to za szpital?

Ja od początku wiedziałam gdzie NIE chce rodzić - w moim "rejonowym" ;D ale mam dwa typy w Warszawie a mieszkam tuż obok i w sumie od samego początku ciąży o tym myślałam
Szczerze? Jak tylko potwierdziłam że jestem w ciąży moja pierwsza myśl " rodzę w Warszawie"
Jestem po dwóch CC i chciałabym teraz chociaż spróbować naturalnie. Nie mam na to jakiegoś mocnego parcia ale tak dla samej siebie chciałabym spróbować a jedyny lekarz w okolicy jaki się podejmuje takich porodów to dr. Puzyna z Wawy.

reklama
Włącz sobie tryb leniwej królowej czyli nie rób więcej niż to konieczne i odpocznij. Nospe można brać i magnez na te skurcze, ja też miałam ale po wizycie na IP dr mnie uspokoiła i przepisała duphaston jeszcze. Może jak ci się powtórzy to dopiero jedz po receptę chyba że będziesz miała swojego gin wcześniej :) i bez stresu bo to czysta fizjologia :)
Juz jutro od 7 ide. Mam nadzieję że koło 10 wejdę :D

Jest taki, ponoć bardzo dobry ale w praktyce ciężko jest się tam "dostać" często odsyłają
Samą tam bym z chęcią też rodziła to mój szpital drugiego wyboru :)
Właśnie dlatego chcę kilka wizyt zaliczyć u dr . Puzyny. Jego pacjentki są zawsze przyjmowane 😉
Bo to "elita"😉😂
Co prawda do tanich nie należy bo chyba tylko prywatnie przyjmuje ale czego się nie robi dla zdrowia psychicznego 😂😂

to pierwsza rzecz o której pomyślałam, chce rodzic tam gdzie pierwszy raz, mam stamtąd gina i zapisałam się do szkoły w której są położne z tego szpitala, i też do tej położnej się zapisałam

Faktycznie elita! Google mówi że to sam dyrektor szpitala :D
Właśnie dlatego chcę kilka wizyt zaliczyć u dr . Puzyny. Jego pacjentki są zawsze przyjmowane [emoji6]
Bo to "elita"[emoji6][emoji23]
Co prawda do tanich nie należy bo chyba tylko prywatnie przyjmuje ale czego się nie robi dla zdrowia psychicznego [emoji23][emoji23]

reklama
Jest taki, ponoć bardzo dobry ale w praktyce ciężko jest się tam "dostać" często odsyłają
Samą tam bym z chęcią też rodziła to mój szpital drugiego wyboru :)
Ja tam leżałam dwa razy - raz z powodu poronienia, drugi raz po histeroskopii. Szpital polecam, kobiety Anioły tam pracują. Szczególnie tego doświadczyłam przy pierwszym pobycie. I też tam będę chciała rodzić. Do szpitala mam 10 min samochodem i mój lekarz prowadzący tez tam pracuje.

Do góry