reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Cześć Dziewczyny,
Dziękuję za wszystkie dobre słowa :)
Zbieram się ślimaczym tempem do pracy, a później jadę szukać jakichś spodni, bo już długo w jeansach nie dam rady.
Miłego dnia, udanych wizyt i dobrego samopoczucia!!
Ja sobie kupiłam w pepco jeansy na gumce nawet fajne i wygodne za 30 zl dużo rozmiarów było.

reklama
Dziękuję. Staram się. Z tą cierpliwością najgorzej :p ja bym testu nie robiła, gdyby nie Mąż.....bo robiliśmy tydzień wcześniej i nic..więc myślałam, że będzie okres..bo objawy w sumie podobne...no może poza tym, że śmierdziało mi powietrze, bo mam niedaleko domu fabrykę świec zapachowych, i co dziwne mój słodyczoholizm zniknął...zrobiłam test i mu oddałam hah. On się mnie pyta "a jak dziecko się Ciebie zapyta mamo, mamo a skąd masz rysunki na ciele?" Odpowiedziałam, że nie mam pojęcia. I wtedy mi mówi to się zastanów i pokazał mi test ...Nie rozumiem mojego niedowierzania, bo człowiek bardzo chciał i dbał i witaminy itp itd..a jednak się zdziwił 😂

Dziękuję. Staram się. Z tą cierpliwością najgorzej :p ja bym testu nie robiła, gdyby nie Mąż.....bo robiliśmy tydzień wcześniej i nic..więc myślałam, że będzie okres..bo objawy w sumie podobne...no może poza tym, że śmierdziało mi powietrze, bo mam niedaleko domu fabrykę świec zapachowych, i co dziwne mój słodyczoholizm zniknął...zrobiłam test i mu oddałam hah. On się mnie pyta "a jak dziecko się Ciebie zapyta mamo, mamo a skąd masz rysunki na ciele?" Odpowiedziałam, że nie mam pojęcia. I wtedy mi mówi to się zastanów i pokazał mi test ...Nie rozumiem mojego niedowierzania, bo człowiek bardzo chciał i dbał i witaminy itp itd..a jednak się zdziwił 😂
Noooo to nic tyko się cieszyć 🤣🤣 moja Zośka jak pyta o tatuaże to zawsze chce mi je wydrapał 😂 a starsza już sobie wybrała dla siebie tatuaż 🤷🏻‍♂️

No masakra to jest aż niemożliwe żeby ktoś był tam chamski i niemiły . Aż się odechciewa .
Ja chciałam z Tym luxmedem dopytać co i jak i wyobraźcie sobie ze od trzech dni nikt nie potrafi mi udzielić informacji jak z tego korzystać.
Mam pakiet standard mogę korzystać z wszystkich badań ciążowych bezpłatnie ale nikt nie wie co i jak
Szlag mnie trafia już
Też mam pakiet standard i nie mam żadnych opcji żeby darmowo mieć konsultację endokrynologiczną, ginekologiczną w ciąży czy badania [emoji848]

Witajcie dziewczyny. Nadrobilam Was bo wczoraj wieczorem mialam pierwsze przytulanki do miski bo nie podszedl mi zapach kleju na goraco (moj bawil sie w Pomyslowego Dombromira). Ponadto zglaszam brak smaku, kichanie i wykonanie pierwszych badan z krwi w otoczce bulwersu i wszelkiego jadu innych osob oczekujacych przy labolatorium. Bo jak to ja moglam wejsc poza kolejnoscia? Ciazy nie widac a to ze oddalam 7 litrow wlasnej krwi i jestem Zasluzonym Dawca juz nie ma znaczenia choc ustawa na to jest!! Mentalnosc ludzi mnie przeraza...

Moje dzieci nie pytają, a oboje z mężem jesteśmy trochę pokolorowani :)

Też mam pakiet standard i nie mam żadnych opcji żeby darmowo mieć konsultację endokrynologiczną, ginekologiczną w ciąży czy badania [emoji848]
Serio nie masz ??? No ja mam i to nawet sporo

Załączniki

• 3D268DE5-E38E-46B7-B4B0-1E89A7815370.png
    3D268DE5-E38E-46B7-B4B0-1E89A7815370.png
    75 KB · Wyświetleń: 48
  • 8CCE5AD4-343A-4890-8D58-C89C2CC00F1C.png
    8CCE5AD4-343A-4890-8D58-C89C2CC00F1C.png
    65 KB · Wyświetleń: 48
  • 45D7C9E3-E096-44C5-9654-874D6768C873.png
    45D7C9E3-E096-44C5-9654-874D6768C873.png
    87,4 KB · Wyświetleń: 49
  • 59B97CBA-E855-4102-971A-D9A938B98A1B.png
    59B97CBA-E855-4102-971A-D9A938B98A1B.png
    113,7 KB · Wyświetleń: 49
  • 9290CC9E-B060-489B-A93F-2CC8C7CE8A59.png
    9290CC9E-B060-489B-A93F-2CC8C7CE8A59.png
    106,9 KB · Wyświetleń: 45
Witajcie dziewczyny. Nadrobilam Was bo wczoraj wieczorem mialam pierwsze przytulanki do miski bo nie podszedl mi zapach kleju na goraco (moj bawil sie w Pomyslowego Dombromira). Ponadto zglaszam brak smaku, kichanie i wykonanie pierwszych badan z krwi w otoczce bulwersu i wszelkiego jadu innych osob oczekujacych przy labolatorium. Bo jak to ja moglam wejsc poza kolejnoscia? Ciazy nie widac a to ze oddalam 7 litrow wlasnej krwi i jestem Zasluzonym Dawca juz nie ma znaczenia choc ustawa na to jest!! Mentalnosc ludzi mnie przeraza...

A to daj spokój ludzi są tak bezczelni ze to czasami się w głowie nie mieści. Mnie przerażają niektórzy starsi ludzie .

reklama
Im dłużej czekam tymbardziej się stresuje jak mi powie coś niepokojącego to chyba padnę na zawał !!!! Zaraz wchodzę trzymajcie kciuki dziewczyna jest tu przede mną i maleństwo jej nie rośnie . Masakra !!!

Do góry