reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Na sorze nic by nie zrobili, nie w sytuacji gdzie od kilku dni wiedzialam że poronie poniewaz ciąża nie miała szans.

Już po wszystkim... Wyleciał ze mnie pęcherzyk...

Trzymajcie się i cieszcie tymi cudownym chwilami w dwupaku [emoji8]
Nie boisz sie ze wieczorem moze byc juz za pozno? Ja bym leciala na SOR

reklama
przykro mi Locala, trzymaj się ciepło. Mam nadzieję że niedługo przyjdziesz tu do nas i pochwalisz się że już jesteś w ciąży i że wszystko dobrze.
Do zobaczenia!

Na sorze nic by nie zrobili, nie w sytuacji gdzie od kilku dni wiedzialam że poronie poniewaz ciąża nie miała szans.

Już po wszystkim... Wyleciał ze mnie pęcherzyk...

Trzymajcie się i cieszcie tymi cudownym chwilami w dwupaku [emoji8]
To co piszesz to straszne. Zastanawia mnie jedno: byl pecherzyk i cialko zolte a lekarz kazal czekac. Czemu wtedy nie pojechalas ba SOR kochana tylko czekalas?
No ale nie ma co rozdrapywac ran... Wspolczuje...

Cześć Dziewczyny,

Jestem Kasia, ostatnia miesiączka 15.10, więc wychodzi na 6 tydzień.
Pierwsza wizyta w czwartek, trochę się boję bo w czerwcu straciłam ciąże w 8tyg. - brak zarodka. Wiem, że ze statystycznego punktu widzenia, drugi raz się nie powinien zdarzyć pusty pęcherzyk, ale emocje robią swoje.

@locala słabe pocieszenie, ale wiem po sobie, że jeżeli natura na wczesnym etapie stwierdza, że ciąża nie da rady później to tak ma być. Pamiętaj, to nie Twoja wina, nie mamy wpływu na stratę ciąży.

P.S wszystkim z góry gratuluję , ale przez 400 stron wątku nie przebrnę :D

Serio ????? Trochę poczytałam o tych zwolnieniach w ciąży i poniekąd rozumiem lekarzy, którzy nie wystawiaj tak szybko L4 , ale wiem jak nie które objawy są uciążliwe w pracy.
Ja no nie wyobrażam siebie teraz w pracy z 10 tys nowego towaru, przekładaniem ścian, i tysiącem stresujących spraw na głowie.
Nawet nie zapytała gdzie pracuje no k..

Dziewczyny która się czuje jak wrak człowieka
Booże A tak się cieszyłam że nie mam objawów
Ja już sama nie wiem co się dzieje. Obwiniam wszystko za złe samopoczucie. Ale dobija mnie głównie senność, w pracy dosłownie leci mi głowa i nawet nie wiem co by było, gdybym musiała robić jakieś ważniejsze od codziennych rzeczy😐

reklama
Moj ginekolog to ordynator w szpitalu w moim mieście, powiedzial że nie ma szans żeby ciąża się utrzymała przez zbyt mała betę. Nawet nie pomyślałam żeby jechać na sor [emoji17]
To co piszesz to straszne. Zastanawia mnie jedno: byl pecherzyk i cialko zolte a lekarz kazal czekac. Czemu wtedy nie pojechalas ba SOR kochana tylko czekalas?
No ale nie ma co rozdrapywac ran... Wspolczuje...

Do góry