reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A krew pappa też masz robić? Ile przed usg ? Bo ja nie wiem kiedy, idę na badanie usg 19 ale wcześniej muszę zrobić krew tylko ,ze ja idę prywatnie a nie wiem ile czeka sie na wynik .
[/QUOTE
No właśnie dzięki bo tak sie zastanawiam przecież krew trzeba pobrać do tego muszę tam jeszcze raz zadzwonić

Ok, to mam kolejne pytanie-badania prenatalne... Jakie planujecie robic? Nifta, amniopunkcja, harminy czy moze Pappa? Dlaczego decydujecie sie akurat na to? Pytam, bo wiekszosc z Was ma juz pociechy w domu a ja 32latka w pierwszej ciazy... Wole rozeznac temat
Absolutnie amniopunkcja! Ja do dziś żałuję bo straciłam w 17 tygodniu 2 dni po amnio

reklama
Do góry