mic_ani
Fanka BB :)
Super który to tydzień? Ja też mam wizytę 16.12 ale prenatalne mam 19.12Piękne [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super który to tydzień? Ja też mam wizytę 16.12 ale prenatalne mam 19.12Piękne [emoji7]
Na fundusz bo mam 37 lat a po 35 sa na funduszJakie badania prenatalne robisz? Na NFZ czy prywatnie?
Taki sam mam termin9 tc +4 wg aplikacji polozna mi dzis wpisała 10 tc termin porodu mam na 26 czerwca
A krew pappa też masz robić? Ile przed usg ? Bo ja nie wiem kiedy, idę na badanie usg 19 ale wcześniej muszę zrobić krew tylko ,ze ja idę prywatnie a nie wiem ile czeka sie na wynik .Na fundusz bo mam 37 lat a po 35 sa na fundusz
A krew pappa też masz robić? Ile przed usg ? Bo ja nie wiem kiedy, idę na badanie usg 19 ale wcześniej muszę zrobić krew tylko ,ze ja idę prywatnie a nie wiem ile czeka sie na wynik .
[/QUOTE
No właśnie dzięki bo tak sie zastanawiam przecież krew trzeba pobrać do tego muszę tam jeszcze raz zadzwonić
Absolutnie amniopunkcja! Ja do dziś żałuję bo straciłam w 17 tygodniu 2 dni po amnioOk, to mam kolejne pytanie-badania prenatalne... Jakie planujecie robic? Nifta, amniopunkcja, harminy czy moze Pappa? Dlaczego decydujecie sie akurat na to? Pytam, bo wiekszosc z Was ma juz pociechy w domu a ja 32latka w pierwszej ciazy... Wole rozeznac temat
Pappa+usg prenatalne.Ok, to mam kolejne pytanie-badania prenatalne... Jakie planujecie robic? Nifta, amniopunkcja, harminy czy moze Pappa? Dlaczego decydujecie sie akurat na to? Pytam, bo wiekszosc z Was ma juz pociechy w domu a ja 32latka w pierwszej ciazy... Wole rozeznac temat
Jeżeli usg wychodzi dobrze nite zgodzilabym się już 2craz na pappa bo to tylko statystykaPappa+usg prenatalne.