reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Jesteś z tych grzecznych co przemilcza raczej? Czy powiesz co Ci na sercu leży?
Wiesz co, jeszcze jakiś czas temu siedziałam cicho, a po każdym spotkaniu z nimi musiałam odreagować płaczem. Ale od kiedy mam dwójkę dzieci coraz częściej mówię co myślę. Ja należę do tych raczej nieśmiałych, dlatego ciągle walczę ze sobą i staram się reagować gdy ktoś mówi o nas coś negatywnego. Do wszystkiego co mamy doszliśmy sami, a trójka Maluchów to nasze marzenie.

Ja czekam aż mąż wróci z uczelni i lecimy na frytki z serem do knajpy :D tez chcemy powiedzieć w święta, znaczy rodzice moi dowiedzą się za chwile, bo z nimi mieszkamy, a dodatkowo ja muszę leżeć i nie mogę dźwigać wiec niestety za długo tego nie utrzymam w tajemnicy a pomoc mi potrzebna :) a tak to wiedza 2 moje koleżanki :)
Dziewczyny a robicie nifty? My planujemy zrobić

Wiesz co, jeszcze jakiś czas temu siedziałam cicho, a po każdym spotkaniu z nimi musiałam odreagować płaczem. Ale od kiedy mam dwójkę dzieci coraz częściej mówię co myślę. Ja należę do tych raczej nieśmiałych, dlatego ciągle walczę ze sobą i staram się reagować gdy ktoś mówi o nas coś negatywnego. Do wszystkiego co mamy doszliśmy sami, a trójka Maluchów to nasze marzenie.
Jak ja Cię rozumiem. Mój mąż ma takiego ojca, który po stracie naszego synka powiedział, ze to dlatego się tak stało, ze zgrzeszylismy i mieliśmy dziecko bez ślubu wiec... ale ich jest w domu 5 i każdemu rzucał zawsze kłody pod nogi, ale ja znowu jestem taka ze nie umiem siedzieć cicho. Na szczęście tesciowke i szwagrów mam w porządku ;)

Jak ja Cię rozumiem. Mój mąż ma takiego ojca, który po stracie naszego synka powiedział, ze to dlatego się tak stało, ze zgrzeszylismy i mieliśmy dziecko bez ślubu wiec... ale ich jest w domu 5 i każdemu rzucał zawsze kłody pod nogi, ale ja znowu jestem taka ze nie umiem siedzieć cicho. Na szczęście tesciowke i szwagrów mam w porządku ;)
U nas było ok, dopóki nie postanowiliśmy razem zamieszkać. A teraz coraz bardziej dopiekaja na każdym kroku. Na ten moment jestem ta zla, bo nie zgodzilam sie na zrobienie Wigilii u siebie. No bo przecież mam tyle miejsca i wogole...

reklama
Milczenie jest złotem... Jednak jeśli woecznie są głupie komentarze to naturalne że w końcu trzeba powiedzieć kilka słów. Super jeśli da to do myślenia, gorzej jeśli zaostrzy jeszcze sytuację

Do góry