Gusia 2106
Fanka BB :)
Nir boj się na zapas pozytywnie i do przoduTeż bym chciała w wigilię ale to będzie dopiero 8 tydzień z haczykiem, boję się że to za wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nir boj się na zapas pozytywnie i do przoduTeż bym chciała w wigilię ale to będzie dopiero 8 tydzień z haczykiem, boję się że to za wcześnie
Tak, ja już się umówiłam na NFZ na 3.01 tylko nie wiem jak to ma wyglądać.. czy usg jest już takie przez brzuch? Jak długo trwa?Dziewczyny robicie prenatalne?
Na pewno będę robić. Muszę ustalić plan działaniaDziewczyny robicie prenatalne?
No ja mam na 19.12 wcześniej przed usg muszę zrobic test z krwi tzw. pappa i z tym na usg z tego co się orientuję to tak przez brzuch .T
Tak, ja już się umówiłam na NFZ na 3.01 tylko nie wiem jak to ma wyglądać.. czy usg jest już takie przez brzuch? Jak długo trwa?
Moi rodzice wiedzą, a tesciom nie spiesze z nowina. Alz ze mam juz spory brzuszek to byc moze samo wyjdzie za tydzień na urodzinach Synka. Nie mam ochoty sluchac glupich komentarzy, dlatego najchętniej wogole bym nic nie mowilaKtóry to tydzień?
My powiemy na wigilię, będzie wtedy 10-11 tydzień.
Mialam dziś to samo,łapie się na tym, że sama się bardziej nakręcam zamiast to olac , więc głowa do góryMam taki do du..... Dzien durny maz mnie wkurzył a pewnie przez te hormony uspokoić się nie mogę