reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

No a ja palacz, co prawda od jakiegoś czasu ćmiochałam iqosa, ale jak zaczęłam podejrzewać co się święci to od razu odstawiłam, a nie chcę bezalkoholowych zamienników alkoholu bo też by mi przykro było że ćmochnąć nie mogę 😆 ojej, herbaty żadnej nie? Kawy nie piję, herbaty nie można, fajna ta ciąża 😆 ryby wędzone bardzo rzadko jem, a sery pleśniowe uwielbiam ale zrezygnowałam. A słodycze? Można trochę? Ograniczyłam cukier mocno, ale od wczoraj aż mnie skręca 😐
Gdyby trzymać się wytycznych współczesnych dietetyków to nic nie można, bo przecież wszytko jest niezdrowe ;)
Ja jestem zwolenniczką jedzenia wszystkiego, ale rozmaicie i bez przesady 🙃. Jeśli nie masz problemów z cukrem i masz ochotę na słodkie to najwidoczniej tego potrzebujesz.
Mnie odrzuciło od wszystkiego co przyjemne (kawa, słodycze, słone przekąski), ale wczoraj zjadłam ze smakiem torcik.
Piwko bezalkoholowe jest w lodówce na wszelki wypadek, ale też mnie na razie nie ciągnie. Na wszystko jeszcze przyjdzie czas.

reklama
A jedz Gabrysia co ci tam w duszy gra. Ze herbaty nie można to się właśnie dowiedziałam 🙄 najlepiej to o chlebie i wodzie i żeby pełnowartościowe były. Trzeba jeść wszystko w granicach rozsądku, to wtedy jest zdrowo.

No a ja palacz, co prawda od jakiegoś czasu ćmiochałam iqosa, ale jak zaczęłam podejrzewać co się święci to od razu odstawiłam, a nie chcę bezalkoholowych zamienników alkoholu bo też by mi przykro było że ćmochnąć nie mogę 😆 ojej, herbaty żadnej nie? Kawy nie piję, herbaty nie można, fajna ta ciąża 😆 ryby wędzone bardzo rzadko jem, a sery pleśniowe uwielbiam ale zrezygnowałam. A słodycze? Można trochę? Ograniczyłam cukier mocno, ale od wczoraj aż mnie skręca 😐
Ja mam dwa paczusie na dziś 😍

Dzięki Kochane, uważam z jednej strony że nie możemy zwariować (no pełnowartościowe chleb i woda) a z drugiej nie chcę zrobić buby. Herbatkę lubię 🤷‍♀️Szczególnie zimą. Ale teraz będę więcej gotować, żeby jednak domowo się odżywiać, nie będę kupowała żywności przetworzonej i takie takie. O, i pączka też zjem 🤷‍♀️😆

Dzięki Kochane, uważam z jednej strony że nie możemy zwariować (no pełnowartościowe chleb i woda) a z drugiej nie chcę zrobić buby. Herbatkę lubię 🤷‍♀️Szczególnie zimą. Ale teraz będę więcej gotować, żeby jednak domowo się odżywiać, nie będę kupowała żywności przetworzonej i takie takie. O, i pączka też zjem 🤷‍♀️😆
Ja mam takiego pierdolca na kebaby teraz że mój nie może uwierzyć. W ciągu ostatnich dwóch tygodni zjadłam tyle kebabów co od stycznia do października w tym roku ;D a jak pomyślę o fryyytkach ! Deliszys 😍

Ja mam takiego pierdolca na kebaby teraz że mój nie może uwierzyć. W ciągu ostatnich dwóch tygodni zjadłam tyle kebabów co od stycznia do października w tym roku ;D a jak pomyślę o fryyytkach ! Deliszys 😍
Frytki 😍😍😍 no a ja mam pierogi z kapustą i grzybami i barszcz czerwony, mam coś fazę na buraki 🤷‍♀️Poszłam z piesławem na dwóch i senność trochę mi przeszła, najgorsza była wczoraj w pracy, to może praca tak na mnie działa 😎

reklama
Do góry