reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

No a ja palacz, co prawda od jakiegoś czasu ćmiochałam iqosa, ale jak zaczęłam podejrzewać co się święci to od razu odstawiłam, a nie chcę bezalkoholowych zamienników alkoholu bo też by mi przykro było że ćmochnąć nie mogę 😆 ojej, herbaty żadnej nie? Kawy nie piję, herbaty nie można, fajna ta ciąża 😆 ryby wędzone bardzo rzadko jem, a sery pleśniowe uwielbiam ale zrezygnowałam. A słodycze? Można trochę? Ograniczyłam cukier mocno, ale od wczoraj aż mnie skręca 😐
Gdyby trzymać się wytycznych współczesnych dietetyków to nic nie można, bo przecież wszytko jest niezdrowe ;)
Ja jestem zwolenniczką jedzenia wszystkiego, ale rozmaicie i bez przesady 🙃. Jeśli nie masz problemów z cukrem i masz ochotę na słodkie to najwidoczniej tego potrzebujesz.
Mnie odrzuciło od wszystkiego co przyjemne (kawa, słodycze, słone przekąski), ale wczoraj zjadłam ze smakiem torcik.
Piwko bezalkoholowe jest w lodówce na wszelki wypadek, ale też mnie na razie nie ciągnie. Na wszystko jeszcze przyjdzie czas.

reklama
A jedz Gabrysia co ci tam w duszy gra. Ze herbaty nie można to się właśnie dowiedziałam 🙄 najlepiej to o chlebie i wodzie i żeby pełnowartościowe były. Trzeba jeść wszystko w granicach rozsądku, to wtedy jest zdrowo.

No a ja palacz, co prawda od jakiegoś czasu ćmiochałam iqosa, ale jak zaczęłam podejrzewać co się święci to od razu odstawiłam, a nie chcę bezalkoholowych zamienników alkoholu bo też by mi przykro było że ćmochnąć nie mogę 😆 ojej, herbaty żadnej nie? Kawy nie piję, herbaty nie można, fajna ta ciąża 😆 ryby wędzone bardzo rzadko jem, a sery pleśniowe uwielbiam ale zrezygnowałam. A słodycze? Można trochę? Ograniczyłam cukier mocno, ale od wczoraj aż mnie skręca 😐
Ja mam dwa paczusie na dziś 😍

Dzięki Kochane, uważam z jednej strony że nie możemy zwariować (no pełnowartościowe chleb i woda) a z drugiej nie chcę zrobić buby. Herbatkę lubię 🤷‍♀️Szczególnie zimą. Ale teraz będę więcej gotować, żeby jednak domowo się odżywiać, nie będę kupowała żywności przetworzonej i takie takie. O, i pączka też zjem 🤷‍♀️😆

Dzięki Kochane, uważam z jednej strony że nie możemy zwariować (no pełnowartościowe chleb i woda) a z drugiej nie chcę zrobić buby. Herbatkę lubię 🤷‍♀️Szczególnie zimą. Ale teraz będę więcej gotować, żeby jednak domowo się odżywiać, nie będę kupowała żywności przetworzonej i takie takie. O, i pączka też zjem 🤷‍♀️😆
Ja mam takiego pierdolca na kebaby teraz że mój nie może uwierzyć. W ciągu ostatnich dwóch tygodni zjadłam tyle kebabów co od stycznia do października w tym roku ;D a jak pomyślę o fryyytkach ! Deliszys 😍

Ja mam takiego pierdolca na kebaby teraz że mój nie może uwierzyć. W ciągu ostatnich dwóch tygodni zjadłam tyle kebabów co od stycznia do października w tym roku ;D a jak pomyślę o fryyytkach ! Deliszys 😍
Frytki 😍😍😍 no a ja mam pierogi z kapustą i grzybami i barszcz czerwony, mam coś fazę na buraki 🤷‍♀️Poszłam z piesławem na dwóch i senność trochę mi przeszła, najgorsza była wczoraj w pracy, to może praca tak na mnie działa 😎

reklama
Do góry