reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
Oj zazdroszczę tego apetytu. Ja na nic zupełnie nie mam ochoty, nic mi nie smakuje. Mdłości z dnia na dzień coraz bardziej intensywne, trwają praktycznie cały dzień. A najgorsze jest to, że mimo mega zmęczenia nie mogę spać
Madzialena07
Mam dokładnie tak samo... tez cały dzień się mecze. A nawet jeśli już mam na coś ochotę to za chwile albo mi się odechciewa albo mi nie smakuje i tak jak Ty nie mogę spać mimo zmęczenia... jeszcze w dzień mogłabym, ale w nocy się kręcę kilka godzin żeby zasnacOj zazdroszczę tego apetytu. Ja na nic zupełnie nie mam ochoty, nic mi nie smakuje. Mdłości z dnia na dzień coraz bardziej intensywne, trwają praktycznie cały dzień. A najgorsze jest to, że mimo mega zmęczenia nie mogę spać
Karusia18192
Ooo dokładnie tak samo mam. Chyba ta ciąża póki co najbardziej daje mi w kość, a to dopiero początekMam dokładnie tak samo... tez cały dzień się mecze. A nawet jeśli już mam na coś ochotę to za chwile albo mi się odechciewa albo mi nie smakuje i tak jak Ty nie mogę spać mimo zmęczenia... jeszcze w dzień mogłabym, ale w nocy się kręcę kilka godzin żeby zasnac
Madzialena07
Ja w poprzedniej to spałam jak zabita o każdej porze dnia i nocy... mdłości tez miałam mniejsze, a apetyt duży, a teraz to masakra jakaś. Czuje się jak zombieOoo dokładnie tak samo mam. Chyba ta ciąża póki co najbardziej daje mi w kość, a to dopiero początek
Juka69
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczynki jestem tu nowa, więc coś opowiem o sobie
Jestem mamą trójki dziewczyn 13/4/2 i niestety prawdopodobnie czwarta bardzo niechciana ciąża . Dlaczego niechciana? Zabezpieczenie było, plany były i zupełnie zmieniony tryb życia był. Niestety napłakałam się nocami od zobaczenia dwóch kresek na teście ciążowym. Z mężem już jesteśmy pogodzeni z faktem czwartego dziecka ale uwierzcie mi ze zachwytu nie ma. Pierwsza wizyta przede mną wiec wszystko się okaże jak to teraz wyglada. Mam nadzieje, ze mnie chodź trochę zrozumiecie z wpisu, pozdrawiam cieplutko i mam kolejna nadzieje ze tu dostanę od Was trochę wsparcia
Dziś z apki wynika ze zaczynam 8 tc
Jestem mamą trójki dziewczyn 13/4/2 i niestety prawdopodobnie czwarta bardzo niechciana ciąża . Dlaczego niechciana? Zabezpieczenie było, plany były i zupełnie zmieniony tryb życia był. Niestety napłakałam się nocami od zobaczenia dwóch kresek na teście ciążowym. Z mężem już jesteśmy pogodzeni z faktem czwartego dziecka ale uwierzcie mi ze zachwytu nie ma. Pierwsza wizyta przede mną wiec wszystko się okaże jak to teraz wyglada. Mam nadzieje, ze mnie chodź trochę zrozumiecie z wpisu, pozdrawiam cieplutko i mam kolejna nadzieje ze tu dostanę od Was trochę wsparcia
Paulina.zen
HeeejCześć dziewczynki jestem tu nowa, więc coś opowiem o sobie
Ty się nic nie smuć jeszcze będziesz skakać z radości
reklama
Paulina.zen
Co jest najgorsze, ze czuje się fatalnie. Głowa boli bo kawę odrzuciłam, kręci się, niedobrze mi cały dzień, mam na coś ochotę a otwieram lodówkę i zaraz kibelek , najgorsza ciąża
Najgorzej tak ... moja tez trzecia ciaza a na maksa inna