no i super najwazniejsze ze wsyzstko w porzadkuDzieki dziewczyny. Tak, o wiele spokojniejsza. I mega zadowolona!! Kolejna wizyta za 3 tyg dopiero. Zalecenia sa: kwas, brak jedzenia cytrusow i spokoj!!
Powiedzial rowniez ze nastepnym razem gdy mnie cos zaniepokoi, mam jechac do szpitala gdzie on pracuje. Do mojego rodzinnego nawet by kota na leczenie nie wyslal, chociaz ma na koty uczulenie[emoji1787]
reklama
ja tak lezalam z najstarsza corka wszystko sie pieknie zakonczylo wiec warto w sumie prawie 7 tyg lezalam w tym przez wigilie ale czego sie nie robiJa juz po wizycie dziś zaczął się 9 tydz. Krwiak podkosmowkowy już jest trochę lepiej niż tydzień temu ale mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć Dzidziuś miał się dobrze mierzy aż 2 cm
Super gratulacjeWracam z wizyty od lekarza-aniola. Wszystko wyjasnil, wytlumaczyl. Na zdjeciu Nasza Kropka!!Zobacz załącznik 1048127
Sylwuszka1989
Fanka BB :)
Wspaniale Gratuluję bardzo bardzoWracam z wizyty od lekarza-aniola. Wszystko wyjasnil, wytlumaczyl. Na zdjeciu Nasza Kropka!!Zobacz załącznik 1048127
Karusia18192
Super! Który tydzień Ci wychodzi?Wracam z wizyty od lekarza-aniola. Wszystko wyjasnil, wytlumaczyl. Na zdjeciu Nasza Kropka!!Zobacz załącznik 1048127
Sylwuszka1989
Dzień dobry, a raczej dobry wieczór
Gratuluję wszystkim udanych wizyt.
Ja swoją mam dopiero 10 grudnia, nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. I też mnie nachodzą myśli, czy wszystko ok. Ale zaraz je odganiam... musi być dobrze.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt.
Ja swoją mam dopiero 10 grudnia, nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. I też mnie nachodzą myśli, czy wszystko ok. Ale zaraz je odganiam... musi być dobrze.
Melduję się wreszcie i ja.
Jestem po wizycie, serduszko pięknie bije. Z usg 6+5, termin na 13.07
Z 2 pozostałych pęcherzyków które się nie zagnieździły zrobiły się dość spore torbiele zaraz obok dzidzi. Gin kazał mi od razu po wizycie zrobić progesteron, we wtorek mam mu przynieść wynik. L4 mi nie dał- ciąża nie choroba- ale w pracy kazał się oszczędzać i nie dźwigać, hahaha.
Jestem po wizycie, serduszko pięknie bije. Z usg 6+5, termin na 13.07
Z 2 pozostałych pęcherzyków które się nie zagnieździły zrobiły się dość spore torbiele zaraz obok dzidzi. Gin kazał mi od razu po wizycie zrobić progesteron, we wtorek mam mu przynieść wynik. L4 mi nie dał- ciąża nie choroba- ale w pracy kazał się oszczędzać i nie dźwigać, hahaha.
montek.87
5t6d ale lekarz mowi ze jest kilka dni mlodsza ciaza [emoji846]Super! Który tydzień Ci wychodzi?
Karusia18192
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze. Ciekawe co mi za tydzień powie lekarz5t6d ale lekarz mowi ze jest kilka dni mlodsza ciaza [emoji846]
reklama
Gusia 2106
Hej dziewczyny,
Wracam z badań.
Beta 2300
Ale tsh 6.06, norma do 4.
Strasznie się zmartwiłam nie wiem co teraz
Wracam z badań.
Beta 2300
Ale tsh 6.06, norma do 4.
Strasznie się zmartwiłam nie wiem co teraz