reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej 😁 Udało mi się Was nadrobić. Wszystkim gratuluję bijących serduszek, wzrastającej bety czy dwóch kreseczek ♥

Wczoraj pojechałam przed pracą do laba a tam kartka, że nieczynne 🤦 To chyba był znak, żeby tej bety znów nie robić.

Dzisiaj pierwsza wizyta na 15.20 - stres ogromny. Nie mam wypisu ze szpitala z diagnozą a nie mam jak pojechać po ksero i pewnie lekarka na słowo nie uwierzy w moje choroby 🤣 Jakie pytanka zadawałyście na 1 wizycie ? Jak się przygotować ? Każda wskazówka dla mnie będzie mega cenna 🙏

reklama
Dziewczyny. Powie mi ktoras co oznacza GA 7w1d pod CRL skoro GA 6w6d ponizej to tydzień ciazy? Przegladnęlam stare usg syna i ma tylko jedną wartość. Jeszcze myslalam ze moze oznaczony jest tydzien który powinien być, ale wg lekarki powinien byc wczoraj 8t0d
20191120_070754.jpeg

Dziewczyny. Powie mi ktoras co oznacza GA 7w1d pod CRL skoro GA 6w6d ponizej to tydzień ciazy? Przegladnęlam stare usg syna i ma tylko jedną wartość. Jeszcze myslalam ze moze oznaczony jest tydzien który powinien być, ale wg lekarki powinien byc wczoraj 8t0dZobacz załącznik 1047530
Jedno GA wiek ciazy wedlug ostatniej @ a drugie GA to wiek wedlug wielkości CRL

jak masz głupie myśli, denerwujesz się, podnosi ci się tętno, i ciężko zasnąć :/

nie mogę wykluczyć tego samego u mnie :/
Nerwa mam strasznego
Z jednej strony chetnie bym na bete skoczyla ...a z drugiej boje sie ze zobacze ze zle przyrasta jak w ostatnich ciazach :( beta z poniedzialku niby jeszcze ok ale spodziewalalam sie wyzszego wyniku :( i chyba wszystko przez to :(

Jak się zakończyło zle przyrastanie bety w poprzednich ciążach? Ja się staram się martwić ale okropnie się stresuje, nie wiem czego mam się spodziewac [emoji17]
Nerwa mam strasznego
Z jednej strony chetnie bym na bete skoczyla ...a z drugiej boje sie ze zobacze ze zle przyrasta jak w ostatnich ciazach :( beta z poniedzialku niby jeszcze ok ale spodziewalalam sie wyzszego wyniku :( i chyba wszystko przez to :(

Hej 😁 Udało mi się Was nadrobić. Wszystkim gratuluję bijących serduszek, wzrastającej bety czy dwóch kreseczek ♥

Wczoraj pojechałam przed pracą do laba a tam kartka, że nieczynne 🤦 To chyba był znak, żeby tej bety znów nie robić.

Dzisiaj pierwsza wizyta na 15.20 - stres ogromny. Nie mam wypisu ze szpitala z diagnozą a nie mam jak pojechać po ksero i pewnie lekarka na słowo nie uwierzy w moje choroby 🤣 Jakie pytanka zadawałyście na 1 wizycie ? Jak się przygotować ? Każda wskazówka dla mnie będzie mega cenna 🙏
[/QUOTE
A ja mam ochotę umówić się na przyszły tydzień do innego lekarza. No nie wytrzymam do Mikołaja.
A w którym jesteś teraz tyg?

reklama
Do góry