reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja nie spie
Glupie mysli mi po glowie sie plączą:( od poczatku ciazy mam problem ze spaniem z tym ze zasypialam i budzilam sie ok 2 a dzisiaj zasnac jakos nawet nie moge ;(

jak masz głupie myśli, denerwujesz się, podnosi ci się tętno, i ciężko zasnąć :/

nie mogę wykluczyć tego samego u mnie :/

dlaczego wszyscy już śpią a ja nie mogę mimo że jestem zjebana jak koń po Westernie 😒
Ja sie obudziłam wczoraj o 4 juz do pracy, po pracy bylam jeszcze na tej becie, 12 h poza domem. Jak wróciłam, zjadlam położyłam się na chwilkę i tak czekalam na mecz że nie widzialam nawet minuty. I juz się obudziłam.
Dzisiaj szefo wziął urlop więc będę miala jeszcze więcej. Mam nadzieję że się szybko wyrobie i prztrwam w spokoju resztę dnia.
Na przeziębienie robiłam sobie syropki z cebuli i miodu oraz syropek z imbirem cytryną i miodem po 2 dniach zdrowa jak kuń byłam :)
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie które idą dziś na badania :)
Miłego dzionka kobitki ! Dziś może uda mi się w końcu napisać z pracy :D

Ja nie spie
Glupie mysli mi po glowie sie plączą:( od poczatku ciazy mam problem ze spaniem z tym ze zasypialam i budzilam sie ok 2 a dzisiaj zasnac jakos nawet nie moge ;(
Tak jak Suri pisała im wiekszy stres tym gorszy sen. My wczoraj powiedzielismy rodzinie, a ja nie wiem czy 2 h spałam z emocji, zamiast zmniejszyc napięcie, to mi poszybowalo w kosmos.

Ja temp mierze codziennie już od 5 miesięcy [emoji16] Odkąd się dowiedziałam o ciąży najwięcej pokazało 37,12, a tak to oscyluje w granicy 37 stopni. Ja miałam przez jakiś czas okropne poty nocne, budzilam się cała mokra [emoji849]
A gorączkę mierzycie? U mnie ciągle stan podgorączkowy więc i dreszcze przychodzą od czasu do czasu.

Cześć Dziewczyny. Co za noc... Jestem totalnie niewyspana... Nie mogłam w nocy spać. Budził mnie ból brzucha. I smak wymiocin w gardle. Jeszcze nie haftowałam... U nas w żłobku biegunka uroki pracy. Wstaje Młoda do zerówki sama do pracy. Spokojnego dnia dla wszystkich

Też mnie korci żeby zrobić wynik z piątek bo w sobotę usg, ale w nosie mam, gin powiedział żadnych bet więc się go posłucham [emoji39]
Mi gin do ktorego mam sie jutro udac mowil ze jak bedzie 3000 beta to zaprasza, bo wtedy cos zobaczymy na usg... Ale czy warto sie stresowac i czekac na wyniki? Wiadomo ze skoro w niedziele mialam 1100 to beta wzrosla.

Ja rowniez jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ostawilam kwas na witaminy zawierajacy kwas rowniez w skladzie. W szpitalu malo ich to interesowalo czy cos biore czy nie...

reklama
Cześć Dziewczyny. Co za noc... Jestem totalnie niewyspana... Nie mogłam w nocy spać. Budził mnie ból brzucha. I smak wymiocin w gardle. Jeszcze nie haftowałam... U nas w żłobku biegunka uroki pracy. Wstaje Młoda do zerówki sama do pracy. Spokojnego dnia dla wszystkich
Praca w przedszkolu/zlobku ma swoje plusy i minusy. Wiem bo sama pracowalam [emoji846]
Teraz odpoczywam od podstawowki na L4 z czego dyrekcja nie jest zadowolona...

A ja jeszcze nie mam bolacego brzucha ani nudnosci... To dobrze? Pytam,bo sie nie znam

Do góry