reklama
Czyli wychodzi 4 tydz i 5 dzień w takim razie
A no faktycznie dobra, za bardzo sugeruje się aplikacją Flo
Madzialena07
Fanka BB :)
A wpisujecie to w aplikacje czy same liczycie? Bo w sumie jeśli Ina_90 ma ustawione, żeby aplikacja pokazywała bieżący tydzień to może być 5+5, a jak ktoś ustawia skończone tygodnie to by było 4+5 wiec dużo zależy od ustawień, ja mam w jednej tak w drugiej takJa miałam 21.10 i mam równo 4 tyd skończony
Różamama
A wpisujecie to w aplikacje czy same liczycie? Bo w sumie jeśli Ina_90 ma ustawione, żeby aplikacja pokazywała bieżący tydzień to może być 5+5, a jak ktoś ustawia skończone tygodnie to by było 4+5 wiec dużo zależy od ustawień, ja mam w jednej tak w drugiej tak
Sama liczę
A wpisujecie to w aplikacje czy same liczycie? Bo w sumie jeśli Ina_90 ma ustawione, żeby aplikacja pokazywała bieżący tydzień to może być 5+5, a jak ktoś ustawia skończone tygodnie to by było 4+5 wiec dużo zależy od ustawień, ja mam w jednej tak w drugiej tak
Po prostu zmieniłam na tryb ciąży w tej apce Flo, ale właśnie zmieniłam już z bieżącego tygodnia na ukończony
Ja jeszcze mam problem, bo nie wiem jak przerwać ciągłość obecnego zwolnienia L4 i żeby przejść na ciążowe i żeby okres dni przysługujących mi liczył się od nowa... słyszałam, że wystarczy nawet 1 dzień przerwy i może to być nawet niedziela..muszę podpytać lekarza jak to zrobić
Paulina.zen
Nie masz jakiejś znajomej księgowej żeby podpytać ?Ja jeszcze mam problem, bo nie wiem jak przerwać ciągłość obecnego zwolnienia L4 i żeby przejść na ciążowe i żeby okres dni przysługujących mi liczył się od nowa... słyszałam, że wystarczy nawet 1 dzień przerwy i może to być nawet niedziela..muszę podpytać lekarza jak to zrobić
reklama
Suri373
ale bym coś zjadła.
Dzis pojechałam na dworzec główny PKS..... po HOT DOGA z surówka
Bosz... jaki był dobry
A teraz mam ochotę na pyzy z mięsem. kupiłam mrożone ale bardzo dobre.
na obiad jadłam koktajl z truskawek mrożonych Hotrexa, z cukrem i śmietana, do tego bułka. Córcia jadła truskawki z makaronem na obiad. Jutro musz już kupić dwie paczki bo jedna na nas dwie to za mało. na kolacje parówki, ale półtorej żeby się nie obeżrec jak wczoraj przedwczoraj przedprzedwczoraj :/
A teraz jestem głodna....
nalazilam się dziś jak dzik. Kręgosłup mnie pod wieczór rozbolal. Jakieś skurcze, spiny. Mam nadzieję że u mojej fasolki wszystko dobrze.
A wiecie że z M już ok? no qurwa odczarowal się chłopak czy co?
Dzis pojechałam na dworzec główny PKS..... po HOT DOGA z surówka
Bosz... jaki był dobry
A teraz mam ochotę na pyzy z mięsem. kupiłam mrożone ale bardzo dobre.
na obiad jadłam koktajl z truskawek mrożonych Hotrexa, z cukrem i śmietana, do tego bułka. Córcia jadła truskawki z makaronem na obiad. Jutro musz już kupić dwie paczki bo jedna na nas dwie to za mało. na kolacje parówki, ale półtorej żeby się nie obeżrec jak wczoraj przedwczoraj przedprzedwczoraj :/
A teraz jestem głodna....
nalazilam się dziś jak dzik. Kręgosłup mnie pod wieczór rozbolal. Jakieś skurcze, spiny. Mam nadzieję że u mojej fasolki wszystko dobrze.
A wiecie że z M już ok? no qurwa odczarowal się chłopak czy co?