reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
No to macie racje . Tymbardziej j ze zawsze odpowiadam, odbieram telefon. A na wszystko jest odpowiedz- chociażby na mailach. One ogólnie są ogarnięte ale typowe suki żeby tylko dopiec, żeby tylko człowiekowi uprzykrzyć.
Przestałam już zwracać uwagę choć nie powiem stresuje się na te wiadomości. Dlatego nie mogę się doczekać poniedziałku żeby zobaczyć ze z fasola wszystko ok i iść ze spokojem na chorobowe.

Wiecie co Dziewczyny, trochę mi smutno. Jak powiedziałam mojej mamie o ciąży to oczywiście po co, na co, itp. Wiedziała, że chcemy trzecie dziecko i na każdy sposób mnie od tego chciała odciągnąć. Jak podplamiłam to tekst "może to i by było lepiej"... No kurde jak tak można? Mam wrażenie, że czeka tylko na to, żeby coś się stało.

Wiecie co Dziewczyny, trochę mi smutno. Jak powiedziałam mojej mamie o ciąży to oczywiście po co, na co, itp. Wiedziała, że chcemy trzecie dziecko i na każdy sposób mnie od tego chciała odciągnąć. Jak podplamiłam to tekst "może to i by było lepiej"... No kurde jak tak można? Mam wrażenie, że czeka tylko na to, żeby coś się stało.

Nie napisze Ci nie przejmuj się bo wiem ze to przykro. Moja mama niby się cieszy ale jakoś tak obojętnie. Jak zadzwoniłam powiedziałam to była taka odpowiedz z wydźwiękiem ‚ o ja pierdole’ 😂😂😂
Później dorzuciła tylko ze powinnam wiedzieć jak wyglada ospa bo w końcu będę mieć trójkę dzieci Uwaga!! Trójkę 🤣🤣
Ja tam przyjmuje to z uśmiechem i zamieniam w żart. Dopięłam żeby się wkurzała ona jeszcze bardziej ☺️🤭

😓 przykro mi, takie słowa jeszcze od matki nie podnoszą na duchu, ale rób to co Ty czujesz i ciesz się tym , ja mam podobną matkę ale wcale nie przejmuje się takimi słowami puszczam to kantem ucha :) ściskam mocno .

Nie napisze Ci nie przejmuj się bo wiem ze to przykro. Moja mama niby się cieszy ale jakoś tak obojętnie. Jak zadzwoniłam powiedziałam to była taka odpowiedz z wydźwiękiem ‚ o ja pierdole’ 😂😂😂
Później dorzuciła tylko ze powinnam wiedzieć jak wyglada ospa bo w końcu będę mieć trójkę dzieci Uwaga!! Trójkę 🤣🤣
Ja tam przyjmuje to z uśmiechem i zamieniam w żart. Dopięłam żeby się wkurzała ona jeszcze bardziej ☺🤭
Ale wiecie, żeby ona jeszcze brała udział w naszym życiu. A tak naprawdę dziadkowie są u nas od święta. Nigdy nie pomagają przy Maluchach, nie podrzuca im się dzieci, o nic nie prosi.

Ale wiecie, żeby ona jeszcze brała udział w naszym życiu. A tak naprawdę dziadkowie są u nas od święta. Nigdy nie pomagają przy Maluchach, nie podrzuca im się dzieci, o nic nie prosi.
Dlatego staraj się tego nie brać do siebie. Moja mama odwiedza nas raz na rok a ma zawsze najwiecej do powiedzenia. Ostatnio nam auto wybierała na jakie mamy sobie zmienić :D i oburzona była ze 100 km od miejsca zamieszkania kupiliśmy 😂😂😂

reklama
Ah szkoda slow dla takich ludzi... mi szwagierka powiedziała taki tekst jak jej powiedziałam o ciąży ( z racji tego ze w tam tym roku poronilam) to " co znowu" potem ze fajnie a na koniec będziesz gruba :) :)
Ja tylko odpowiedzialam ze taki kolej rzeczy...

Do góry