reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ah szkoda slow dla takich ludzi... mi szwagierka powiedziała taki tekst jak jej powiedziałam o ciąży ( z racji tego ze w tam tym roku poronilam) to " co znowu" potem ze fajnie a na koniec będziesz gruba :) :)
Ja tylko odpowiedzialam ze taki kolej rzeczy...
Brak słów bez kitu....
ja się tam zawsze cieszę z każdej ciąży swoich koleżanek czy znajomych i zawsze się wzruszam jak się rodzą takie bombelki ❤️

reklama
jejku, przykro mi że mama tak powiedziała :(
to takie squrwysyństwo że mówią to osoby które tak naprawdę choć pokrewienstwem blisko to jednak nie biorą na codzień udziału w życiu czy wychowaniu.
Moi rodzice nalegali na drugie dziecko i tylko kiedy i kiedy mimo że wlansie nie brali /nie biorą jakiegoś mega udzialo w życiu mojej 6latki.

Ah szkoda slow dla takich ludzi... mi szwagierka powiedziała taki tekst jak jej powiedziałam o ciąży ( z racji tego ze w tam tym roku poronilam) to " co znowu" potem ze fajnie a na koniec będziesz gruba :) :)
Ja tylko odpowiedzialam ze taki kolej rzeczy...
To mi tesciowa przy ciąży z Synem powiedziała, że szybko nie schudnę. W rezultacie po pół roku zarzuciłam kilogramy z nawiązką

jejku, przykro mi że mama tak powiedziała :(
to takie squrwysyństwo że mówią to osoby które tak naprawdę choć pokrewienstwem blisko to jednak nie biorą na codzień udziału w życiu czy wychowaniu.
Moi rodzice nalegali na drugie dziecko i tylko kiedy i kiedy mimo że wlansie nie brali /nie biorą jakiegoś mega udzialo w życiu mojej 6latki.
Ech :/ ale mam świadomość, że to oni będą potem żałować braku udziału w życiu dzieci. One w końcu będą duże i doskonale będą pamiętać kto się nimi interesował

Ech :/ ale mam świadomość, że to oni będą potem żałować braku udziału w życiu dzieci. One w końcu będą duże i doskonale będą pamiętać kto się nimi interesował
Eghhhhhh ja w to wątpię . Kocham moja mama ale czasami mi się wydaje z pewne rzeczy robi nieświadomie i nie zwraca uwagi ze sprawia przykrość no mojej starszej córce. Faworyzuje moja siostrzenice i zawsze jest taka głupia zazdrość , która nakręca troszkę moja siostra. I tak koja Julka z moja chrześnicą są zazrosne o siebie.
Gdy mojej siostry córka dostaje np prezenty takie jakie chce od mojej mamy tak moja Julka na odwrót to co chciała dostać. Zawsze jest jej tak przykro

reklama
Do góry