reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ah szkoda slow dla takich ludzi... mi szwagierka powiedziała taki tekst jak jej powiedziałam o ciąży ( z racji tego ze w tam tym roku poronilam) to " co znowu" potem ze fajnie a na koniec będziesz gruba :) :)
Ja tylko odpowiedzialam ze taki kolej rzeczy...
Brak słów bez kitu....
ja się tam zawsze cieszę z każdej ciąży swoich koleżanek czy znajomych i zawsze się wzruszam jak się rodzą takie bombelki ❤️

reklama
jejku, przykro mi że mama tak powiedziała :(
to takie squrwysyństwo że mówią to osoby które tak naprawdę choć pokrewienstwem blisko to jednak nie biorą na codzień udziału w życiu czy wychowaniu.
Moi rodzice nalegali na drugie dziecko i tylko kiedy i kiedy mimo że wlansie nie brali /nie biorą jakiegoś mega udzialo w życiu mojej 6latki.

Ah szkoda slow dla takich ludzi... mi szwagierka powiedziała taki tekst jak jej powiedziałam o ciąży ( z racji tego ze w tam tym roku poronilam) to " co znowu" potem ze fajnie a na koniec będziesz gruba :) :)
Ja tylko odpowiedzialam ze taki kolej rzeczy...
To mi tesciowa przy ciąży z Synem powiedziała, że szybko nie schudnę. W rezultacie po pół roku zarzuciłam kilogramy z nawiązką

jejku, przykro mi że mama tak powiedziała :(
to takie squrwysyństwo że mówią to osoby które tak naprawdę choć pokrewienstwem blisko to jednak nie biorą na codzień udziału w życiu czy wychowaniu.
Moi rodzice nalegali na drugie dziecko i tylko kiedy i kiedy mimo że wlansie nie brali /nie biorą jakiegoś mega udzialo w życiu mojej 6latki.
Ech :/ ale mam świadomość, że to oni będą potem żałować braku udziału w życiu dzieci. One w końcu będą duże i doskonale będą pamiętać kto się nimi interesował

Ech :/ ale mam świadomość, że to oni będą potem żałować braku udziału w życiu dzieci. One w końcu będą duże i doskonale będą pamiętać kto się nimi interesował
Eghhhhhh ja w to wątpię . Kocham moja mama ale czasami mi się wydaje z pewne rzeczy robi nieświadomie i nie zwraca uwagi ze sprawia przykrość no mojej starszej córce. Faworyzuje moja siostrzenice i zawsze jest taka głupia zazdrość , która nakręca troszkę moja siostra. I tak koja Julka z moja chrześnicą są zazrosne o siebie.
Gdy mojej siostry córka dostaje np prezenty takie jakie chce od mojej mamy tak moja Julka na odwrót to co chciała dostać. Zawsze jest jej tak przykro

reklama
Do góry