reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej Mamuśki,
Nieśmiało się dołączę.
w czwartek 31 października jak się obudziłam to wiedziałaM, że jestem w ciąży ;)
Taka nadwrażliwość piersi jest tylko wtedy. Tez się nieco zdziwiłam,
Bo wg metody kalendarzykowej nie powinnam być w ciąży hehe chyba muszę zgłosić reklamacje tylko nie wiem gdzie ;) dlatego obstawiam ze będzie córeczka ( jeśli wszustko dobrze pójdzie oczywiście).
O ciąży nie wie nikt poza Wami. ;)
Mężowi powiem pod koniec tygodnia.
Z dolegliwości to tez mam kłucie w podbrzuszu i wrażliwe piersi a sutki to już masakra. Od jedzenia mnie odrzuca z czego się cieszę bo jestem puszysta.
pierwsza wizyta u gina 18.11
Gratuluje Wam Wszystkim

reklama
Hej Mamuśki,
Nieśmiało się dołączę.
w czwartek 31 października jak się obudziłam to wiedziałaM, że jestem w ciąży ;)
Taka nadwrażliwość piersi jest tylko wtedy. Tez się nieco zdziwiłam,
Bo wg metody kalendarzykowej nie powinnam być w ciąży hehe chyba muszę zgłosić reklamacje tylko nie wiem gdzie ;) dlatego obstawiam ze będzie córeczka ( jeśli wszustko dobrze pójdzie oczywiście).
O ciąży nie wie nikt poza Wami. ;)
Mężowi powiem pod koniec tygodnia.
Z dolegliwości to tez mam kłucie w podbrzuszu i wrażliwe piersi a sutki to już masakra. Od jedzenia mnie odrzuca z czego się cieszę bo jestem puszysta.
pierwsza wizyta u gina 18.11
Gratuluje Wam Wszystkim
A to wiesz tak bez testu??

A to wiesz tak bez testu??
Nieeee ;) faktycznie wyszło jakbym testu nie robiła i była w urojonej
Robiłam 4 testy, pierwszy pokazał pasek ale prawie niewidoczny wiec wzięłam drugi- a tam Wogole tylko jeden pasek. Pojechałam do apteki pó test clearblue czy jakoś tak i wyszło mi ze jestem w 2 tyg. Ten test jest mega . Wczoraj robiłam jeszcze jeden zwykły i druga krecha była już fest :)

co do kaszlu to tez mam, mega uporczywy i chodzę jakby podziebiona, mam dreszcze czasami.
to moja druga ciąża, w domu mam 5latke

ja mam obawy jak przed okresem, łącznie z cyckami :/ gdyby nie brak miesiączki to bym nie wiedziała.
A co do przeczucia to chyba synek będzie ;) ale. to tylko takie tam moje, wiecie, przeczuciomarzenia ;)
Kasiaparasia to kiedy robisz test ciążowy albo betę? - ok, już widzę że dooisalas.
Ja mam szesciolatke

ja mam obawy jak przed okresem, łącznie z cyckami :/ gdyby nie brak miesiączki to bym nie wiedziała.
A co do przeczucia to chyba synek będzie ;) ale. to tylko takie tam moje, wiecie, przeczuciomarzenia ;)
Kasiaparasia to kiedy robisz test ciążowy albo betę? - ok, już widzę że dooisalas.
Ja mam szesciolatke
Ja tez przeczucio marzenia mam na dziewczynkę bo w domu chłopak 9 lat i cały klon Taty tak Sobie marzę o swoim kloniku

to ja mam swojego małego klonika a teraz chce dla męża, bo on nie chciał drugiego dziecka i jest załamany :/

@Suri373 ciezka u Was sytuacja, ale maz powinien zaakceptowac sytuacje skoro byl swiadomy ze seks=mozliwa ciaza (chyba, ze antykoncepcja Was zawiodla)
Ale i tak powinien sie wziac w garsc, zaakceptowac taki stan rzeczy i Cie wspierac a nie zebys Ty sie jeszcze martwila i przejmowala, ze on nie chcial dziecka i jak tu go przekonac...
Mam nadzieje, ze oswoi sie z ta sytuacja i tak bedzie :)

Dziewczyny a czy ktoras z Was tak ma? Od tygodnia budze sie 4/5 a pozniej w ciagu dnia zdycham i zasypiam na stojaco.
W pierwszej ciazy tez cierpialam na bezsennosc ale to juz blizej konca a teraz mam w domu dwulatka i nie mam za barszo mozliwosci drzemki w ciagu dnia

Ja się budzę w tych godzinach ale tak długo leżę aż zasnę ponownie chociaż jestem wyspana. I potrafię obudzić się przed budzikiem to dla mnie szok bo zawsze lubiłam długo spać i miałam problem żeby wstać zaraz po tym jak budzik zadzwoni.

reklama
Do góry