reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej Mamuśki,
Nieśmiało się dołączę.
w czwartek 31 października jak się obudziłam to wiedziałaM, że jestem w ciąży ;)
Taka nadwrażliwość piersi jest tylko wtedy. Tez się nieco zdziwiłam,
Bo wg metody kalendarzykowej nie powinnam być w ciąży hehe chyba muszę zgłosić reklamacje tylko nie wiem gdzie ;) dlatego obstawiam ze będzie córeczka ( jeśli wszustko dobrze pójdzie oczywiście).
O ciąży nie wie nikt poza Wami. ;)
Mężowi powiem pod koniec tygodnia.
Z dolegliwości to tez mam kłucie w podbrzuszu i wrażliwe piersi a sutki to już masakra. Od jedzenia mnie odrzuca z czego się cieszę bo jestem puszysta.
pierwsza wizyta u gina 18.11
Gratuluje Wam Wszystkim

reklama
Hej Mamuśki,
Nieśmiało się dołączę.
w czwartek 31 października jak się obudziłam to wiedziałaM, że jestem w ciąży ;)
Taka nadwrażliwość piersi jest tylko wtedy. Tez się nieco zdziwiłam,
Bo wg metody kalendarzykowej nie powinnam być w ciąży hehe chyba muszę zgłosić reklamacje tylko nie wiem gdzie ;) dlatego obstawiam ze będzie córeczka ( jeśli wszustko dobrze pójdzie oczywiście).
O ciąży nie wie nikt poza Wami. ;)
Mężowi powiem pod koniec tygodnia.
Z dolegliwości to tez mam kłucie w podbrzuszu i wrażliwe piersi a sutki to już masakra. Od jedzenia mnie odrzuca z czego się cieszę bo jestem puszysta.
pierwsza wizyta u gina 18.11
Gratuluje Wam Wszystkim
A to wiesz tak bez testu??

A to wiesz tak bez testu??
Nieeee ;) faktycznie wyszło jakbym testu nie robiła i była w urojonej
Robiłam 4 testy, pierwszy pokazał pasek ale prawie niewidoczny wiec wzięłam drugi- a tam Wogole tylko jeden pasek. Pojechałam do apteki pó test clearblue czy jakoś tak i wyszło mi ze jestem w 2 tyg. Ten test jest mega . Wczoraj robiłam jeszcze jeden zwykły i druga krecha była już fest :)

co do kaszlu to tez mam, mega uporczywy i chodzę jakby podziebiona, mam dreszcze czasami.
to moja druga ciąża, w domu mam 5latke

ja mam obawy jak przed okresem, łącznie z cyckami :/ gdyby nie brak miesiączki to bym nie wiedziała.
A co do przeczucia to chyba synek będzie ;) ale. to tylko takie tam moje, wiecie, przeczuciomarzenia ;)
Kasiaparasia to kiedy robisz test ciążowy albo betę? - ok, już widzę że dooisalas.
Ja mam szesciolatke

ja mam obawy jak przed okresem, łącznie z cyckami :/ gdyby nie brak miesiączki to bym nie wiedziała.
A co do przeczucia to chyba synek będzie ;) ale. to tylko takie tam moje, wiecie, przeczuciomarzenia ;)
Kasiaparasia to kiedy robisz test ciążowy albo betę? - ok, już widzę że dooisalas.
Ja mam szesciolatke
Ja tez przeczucio marzenia mam na dziewczynkę bo w domu chłopak 9 lat i cały klon Taty tak Sobie marzę o swoim kloniku

to ja mam swojego małego klonika a teraz chce dla męża, bo on nie chciał drugiego dziecka i jest załamany :/

@Suri373 ciezka u Was sytuacja, ale maz powinien zaakceptowac sytuacje skoro byl swiadomy ze seks=mozliwa ciaza (chyba, ze antykoncepcja Was zawiodla)
Ale i tak powinien sie wziac w garsc, zaakceptowac taki stan rzeczy i Cie wspierac a nie zebys Ty sie jeszcze martwila i przejmowala, ze on nie chcial dziecka i jak tu go przekonac...
Mam nadzieje, ze oswoi sie z ta sytuacja i tak bedzie :)

Dziewczyny a czy ktoras z Was tak ma? Od tygodnia budze sie 4/5 a pozniej w ciagu dnia zdycham i zasypiam na stojaco.
W pierwszej ciazy tez cierpialam na bezsennosc ale to juz blizej konca a teraz mam w domu dwulatka i nie mam za barszo mozliwosci drzemki w ciagu dnia

Ja się budzę w tych godzinach ale tak długo leżę aż zasnę ponownie chociaż jestem wyspana. I potrafię obudzić się przed budzikiem to dla mnie szok bo zawsze lubiłam długo spać i miałam problem żeby wstać zaraz po tym jak budzik zadzwoni.

reklama
Do góry